1821 Digital Gallery
Stardust 401
ΤΕΥΧΟΣ 401
STARDUST

Stardust 401

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Προσπάθησε να νιώσεις την αδρεναλίνη που κυκλοφορεί στο σώμα των αστροναυτών, όταν ακούνε το 10, 9, 8… 3, 2, 1 και οι μηχανές πίσω τους βρυχώνται και μεταμορφώνονται σε φλόγες. Φαντάσου την ώρα που σκέφτονται: «Καλά, μαλάκα… Συμβαίνει. Πηγαίνουμε στα αστέρια». Είναι η ανατριχίλα του καινούργιου που τρελαίνει τους Κριούς. Είσαι δυνατός. Ένα φυσικό φαινόμενο. Είμαι εδώ, είμαι εδώ, είμαι εδώ γαμώτο, λέει η καρδιά σου. Δεν θα σε αγνοήσουν. Δεν μπορούν να σε αγνοήσουν. Η ενέργεια σου ακτινοβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Και τώρα είναι καλοκαίρι. Κρίση ξεκρίση, κουρασμένος, απελπισμένος, σιχτιριασμένος, θέλεις να βγεις έξω και να δηλώσεις παρών – δείτε με, ερωτευθείτε με, προσέξτε με. Αν είσαι ελεύθερος, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα – μπορείς να κάνεις το υπονοούμενο της φράσης πραγματικότητα, αλλά να θυμάσαι ότι γρήγορα η ερωτική συνάντηση μετατρέπεται σε δέσμευση, ή τελειώνει. Ο κίνδυνος βρίσκεται στο να γοητευτείς –όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά– από το στιλ και όχι την ουσία. Τέλος, θυμήσου ότι η πραγματική αυτονομία βρίσκεται στην ελευθερία της σκέψης και όχι στην αποφυγή των ευθυνών.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ε, ναι καλά. Μπορεί πολύ συχνά οι Ταύροι μεταξύ σοβαρού κι αστείου να κατηγορούνται για απληστία και λαιμαργία και ξεροκεφαλιά και εμμονή στην απόλαυση και ως βραδύκαυστοι και αμετακίνητοι, αλλά τώρα μπορείς να αποδείξεις ότι όχι μόνο μπορείς να αγνοήσεις την τούρτα που σου αρέσει και να επισκεφτείς μέρη που ποτέ δεν έχεις δει, αλλά μπορείς να γίνεις κι ένας φιλόσοφος –ω ναι– εξερευνητής. Μπορεί να αναγκαστείς να αλλάξεις μέρος, ή τρόπο σκέψης, αλλά ήδη διακρίνεται το φως μιας καινούργιας εποχής. Ναι, το μυαλό του Ταύρου λειτουργεί διαφορετικά από των άλλων. Ενώ είσαι εξαιρετικά ευφυής, οι μεγάλες αποφάσεις για αλλαγή πορείας δεν σου είναι εύκολες, ούτε τις παίρνεις γρήγορα. Όταν όμως τις αποφασίζεις, δεν υπάρχει επιστροφή. Επίσης: Μην ξεχνάς ότι Δίας και Αφροδίτη σού γνωρίζουν ανθρώπους που μπορούν να σε τραβήξουν μακριά από τη ρουτίνα, να σε υποστηρίξουν οικονομικά, αν χρειαστεί, και να σε αγαπήσουν, αν εσύ δώσεις το πράσινο φως.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.05.2022
Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.05.2022

Υ.Γ. Όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος (16/6 - 10/7) στον 4ο οίκο σου, η αναστάτωση επικεντρώνεται σε ελλείψεις του σπιτιού, σε ασυνεννοησία μέσα στην οικογένεια ή σε καθυστερήσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Φρενάρισε την παρόρμησή σου.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Θα μπορούσε να είναι ακόμα μία από τις πιο ευνοϊκές εβδομάδες της χρονιάς, αν ο κυβερνήτης σου Ερμής δεν γύριζε ανάδρομος στον Λέοντα (15/7 - 8/8). Ναι, έχεις δίκιο – το σύμπαν σε ειρωνεύεται, ή σου κάνει πλάκα. Εκεί που πας να πεις Δόξα τω Θεώ, ξαναπέφτεις στο Παναγιά βοήθα. Αν υποθέσουμε ότι ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την επικοινωνιακή σου απόδοση (προς τα κάτω), φορτίζει αρνητικά την καθημερινή ρουτίνα και δημιουργεί αναπάντεχες αναβολές και καθυστερήσεις –ουσιαστικά, δηλαδή, δημιουργεί εκνευρισμό και αίσθηση ασυνεννοησίας–, οι ευνοϊκοί πλανήτες στο ζώδιό σου, Αφροδίτη και Δίας, μπορούν να κάνουν θαύματα, οπότε μη μασάς – πολύ. Εάν έχεις δημιουργικές ανησυχίες, αν ασχολείσαι με κάτι που χρειάζεται έμπνευση, ενθουσιασμό, πρωτοτυπία και τόλμη για να απογειωθεί, δρομολόγησέ το – μην το ξεκινάς τώρα ωστόσο. Επίσης, μην ξεχνάς ότι ο πέμπτος σου οίκος κοχλάζει σαν την Αίτνα πριν ξεχειλίσει από λάβα. Οργάνωσε την επόμενη κίνησή σου, βγες προς τα έξω, πλασάρισε τον εαυτό σου. Express youself!. Κι αν ανήκεις στους Διδύμους που θεωρούν το κρεβάτι σαν πίστα αυτοέκφρασης, ε τότε κάνε μια βουτιά σε αυτό και δείξε στον/την παρτενέρ σου ότι είσαι βιρτουόζος, ευρηματικός και απίστευτα σέξι.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 17.05.2022
Τα Ζώδια της Τρίτης 17.05.2022

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν ενοχλητικοί, δύσκολοι στην επικοινωνία, σκληροί όταν προσπαθείς να τους πλησιάσεις, ή και ακόμα σκληρότεροι όταν αποφασίσεις να απομακρυνθείς. Ναι, οι άνθρωποι είναι περίεργοι και απρόβλεπτοι. Μερικές φορές το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν άγχος και σύγχυση, να σε αποσπάνε από την ηρεμία και την ησυχία και να σε ξυπνάνε στις τρεις το πρωί με τη σκέψη τι θα γίνει παρά κάτω. Με τη νέα Σελήνη στις 27° του Καρκίνου (19/7), ωστόσο, χρειάζεται να δυναμώσεις και να καθοδηγηθείς από ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση και που είναι είτε μεγαλύτεροι από σένα είτε περισσότερο εξελιγμένοι ή περπατημένοι. Ακόμα κι αν πρόκειται για ανθρώπους που προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν ή να σε ελέγξουν. Υ.Γ. Το πρόβλημα με τον ανάδρομο Ερμή (15/7-8/8) εντοπίζεται στην τσέπη σου. Εκεί που είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις την Εύκολη Οδό, έρχεται η δόση για το στεγαστικό δάνειο. Κι εκεί που όλα πηγαίνουν καλά, κάποιος δικός σου άνθρωπος ξεσπάει χωρίς λόγο επάνω σου ή κάποιος στη δουλειά σού φορτώνει τη δουλειά του.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Πιστεύοντας ότι ο εαυτός σου δεν δέχεται χαλινάρια και ότι έχεις γεννηθεί για να υπερασπίζεις την προσωπική σου Μυθολογία, σοκάρεσαι και προσβάλλεσαι κάθε φορά που πέφτεις πάνω στον τοίχο της πραγματικότητας. Η διέλευση του Άρη στον 3ο οίκο σου και της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους δημιουργούν έναν πολύ ενδιαφέροντα, κινητικό, εξωστρεφή, αλλά και ειρωνικό Ιούλιο. Θα μπεις στον πειρασμό να μπερδέψεις φιλία και σεξ, ή να βρεθείς σε μια ασαφή κατάσταση που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν πρόκειται για δουλειά ή διασκέδαση και στο τέλος να φανεί ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δουλειά. Φυσικά μπορεί να ανήκεις τους πνευματικά εκλεπτυσμένους ανθρώπους, αλλά αυτή την εποχή σημασία έχει να περάσεις καλά στις σχέσεις και, γιατί όχι, να χαλαρώσεις μέσα σε μία που θα δημιουργήσεις. Υ.Γ. Αν πίστευες ξανά, θα άρχιζες ξανά.

* Θυμήσου ότι με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου (από 15/7 - 8/8) είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεσαι τη σωστή στιγμή στο λάθος μέρος, ή να πεις τη λάθος κουβέντα στο σωστό άνθρωπο. ΠΡΟΣΕΧΕ.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Τα κουμπιά ξεκουμπώνονται. Οι προσπάθειες να δημιουργήσεις μια εικόνα αθωότητας για τον εαυτό σου πάνε χαμένες. Πιέζεσαι να γίνεις 100% συναισθηματικός, είτε είσαι 60 χρονών είτε είσαι 16. Οι ωμές επιθυμίες σου, το σώμα που θέλει και απαιτεί, τα αισθήματα που δραπετεύουν από το λυχνάρι, σε αφήνουν γυμνό και χωρίς κοινωνικές αναστολές και σε κάνουν ασφαλώς γοητευτικά επικίνδυνο για τους ανθρώπους που ξέρουν πώς αισθάνεσαι... Ά, και που ’σαι… Αν εσύ επιμένεις στη χαριτωμένη διάθεση και στο ανέμελο στιλ, «όλα καλά» που έχεις υιοθετήσει για να κρύψεις αυτό που λαχταράει η καρδιά σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι όσοι σε πλησιάζουν ξέρουν την αλήθεια. Θέλεις, και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί. Όσο για το ευτυχές μποτιλιάρισμα στους Διδύμους, η Αφροδίτη και ο Δίας σού προσφέρουν την ακτινοβολία που χρειάζεσαι σαν οξυγόνο για να γοητεύεις ό,τι κινείται γύρω σου. Υ.Γ. Κι επειδή πάντα υπάρχει και μια μαύρη πινελιά, να σου θυμίσω ότι γυρνώντας ανάδρομος ο κυβερνήτης σου Ερμής (15/7 - 8/8) σε στριμώχνει εργασιακά, δημιουργεί έκτακτες υποχρεώσεις και σε κάνει να τα παίρνεις με κοντινούς σου ανθρώπους που νομίζουν ότι επειδή είσαι βολικός μπορείς να γίνεις το παιδί για όλες τις δουλειές.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να πυροδοτεί τη ζωτικότητά σου και να απαιτεί ικανοποίηση σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ακόμα κι αν αυτή σου η στάση σημαίνει ρήξεις – προσπάθησε να θυμάσαι ότι δεν είσαι απελπισμένος/η πια. (Φυσικά, αν είσαι γεννημένος στο τελευταίο δεκαήμερο 14-23 Οκτωβρίου ο Κρόνος σε πιέζει, αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και τυχερές μέρες και ανάγκη για εξωστρέφεια). Αυτή η περίοδος, ούτως ή άλλως, είναι μία από τις πιο σημαντικές της χρονιάς, αφού καλείσαι να πάρεις και να υλοποιήσεις κάποιες αποφάσεις σου σχετικές με τις συντροφικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Με την Αφροδίτη και τον Δία στους Διδύμους ανανεώνεται το ενδιαφέρον σου για τον έρωτα –ναι, είναι πάντα ο έρωτας που κάνει τον κόσμο να γυρίζει ακόμα κι αν απογοητεύτηκες τα τελευταία χρόνια– για τα ταξίδια, τις σπουδές, τις συναντήσεις σου με αξιοσημείωτους ανθρώπους... Εντάξει, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Λέοντα κι αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι η αίσθηση τού να ανήκεις κάπου ωριμάζει αργά και δεν εκβιάζεται. Επίσης, χρειάζεται να ξέρεις ότι ακολουθώντας το δικό σου όραμα στη ζωή, που είναι αδιαπραγμάτευτο, κάποιες στιγμές θα πρέπει να σταματάς για να κοιτάξεις δίπλα σου αν συνεχίζει να σε ακολουθεί κάποιος.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Έχεις καθαρή εικόνα της αξίας σου, του ονόματός σου, των δυνατοτήτων και της δημιουργικότητάς σου, αλλά τελευταία –και αυτό είναι που επισημαίνει ο Άρης στον Ζυγό και ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα (από 15/7-8/8)– διακινδυνεύεις την επαγγελματική σου ζωή, ή τη θέση σου μέσα σε μια ομάδα, αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη και στους άλλους, ή παγιδεύεσαι σε ένα ηττοπαθές τριπάκι που στην καλύτερη περίπτωση σε ρίχνει σε ξέρα και στη χειρότερη λειτουργείς εσύ ο ίδιος σαν σαμποτέρ των προσπαθειών σου. Θυμήσου ότι υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ τού να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματά σου και του να μπαίνεις σε μια μάχη ανταγωνισμού όπου υπερισχύει ο δυνατότερος. Με ευνοϊκούς πλανήτες στους Διδύμους, μπορείς να ζήσεις μία από τις πιο παθιασμένες περιόδους του χρόνου. Τολμάς να εκραγείς από έμπνευση; Ή από έρωτα; Αν καίγεσαι από επιθυμία, τώρα σταμάτα να μιλάς και ΚΑΝΕ. Όσο για τη νέα Σελήνη στις 27° του Καρκίνου (19/7), έρχεται να σε ξεκουνήσει. Η επιθυμία σου για ασφάλεια και διάρκεια ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν, όμως είναι ώρα να προχωρήσεις παντού. Να ανανεωθείς. Να δώσεις οξυγόνο στην ερωτική σου ζωή και να ξανασκεφτείς την επαγγελματική σου κατάσταση. Υ.Γ. Το παρελθόν είναι μια άγκυρα που μας κρατάει πίσω. Ποτέ δεν θα μάθεις όμως ποιος είσαι και τη δύναμή σου, αν δεν τραβήξεις μπροστά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Λέοντα (από 15/7-8/8) και τη μια στιγμή είσαι έτοιμος να ανατινάξεις το σύμπαν, αν κάποιος σε στραβοκοιτάξει, και την άλλη αφήνεις τα εκρηκτικά για να κοιτάξεις στον καθρέφτη, αν τα μαλλιά σου είναι στη θέση τους. Μαλακώνεις. Αν μπορούσες να έχεις και κάποιον να σου κάνει μασάζ –και μεταξύ μας όλο και κάποιος/α διατίθεται– θα ήταν υπέροχα. Φρόντισε ώστε η εκνευριστική περίοδος του Ερμή (έλεγξε αυτοκίνητο, εισιτήρια, δωμάτια, τα νεύρα σου) να μη θολώσει την εύνοια που σου δίνουν στις διαπροσωπικές (μην παραμυθιάζεσαι πριν ξεκινήσει το παραμύθι) και επαγγελματικές (άκου προτάσεις και αποφάσισε μετά) σχέσεις ο Δία και η Αφροδίτη στους Διδύμους. Όποιος λοιπόν είναι διατεθειμένος να σου φρεσκάρει την αυτοπεποίθηση, είναι περισσότερο από καλόδεχτος. Όποιος πλησιάζει για να σου ζαλίσει τον έρωτα, καλύτερα να απομακρυνθεί γιατί τα νεύρα σου είναι ταλαιπωρημένα – πολύ ταλαιπωρημένα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ναι, μέσα στη ντάλα εσύ συνεχίζεις να παλεύεις με αφεντικά, να υπομένεις πελάτες, να σου τη δίνουν συνάδελφοι, να τρελαίνεσαι με τις επαγγελματικές προοπτικές, να αναρωτιέσαι αν θα αντέξεις, να δουλεύεις υπερωρίες. Ο αγώνας για την επαγγελματική καταξίωση συνεχίζεται για κάποιους, αλλά ουσιαστικά είναι αγώνας μετ’ εμποδίων για την επαγγελματική επιβίωση. Άλλες φορές πιστεύεις ότι κέρδισες έδαφος, άλλες φορές έχεις την αίσθηση ότι κάποιος σου παίρνει την μπουκιά από το στόμα. Ό,τι κι αν συμβαίνει, θυμήσου ότι είναι μια σημαντική περίοδος για την επαγγελματική σου ζωή και την εξέλιξή σου. Κι ενώ χρειάζεσαι όλο το μυαλό, και ακόμα περισσότερο ενώ χρειάζεσαι όλη τη θετική ενέργεια που έχεις (και ούτως ή άλλως την έχεις, ακόμα και στις καλές μέρες, εν ανεπαρκεία), ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος (15/7 - 8/8) και η σκέψη σου σκοτεινιάζει και γίνεται δύσκολο να σκεφτείς δημιουργικά. Πρόσεξε τις οικονομικές σου συναλλαγές, προστάτεψε την τσέπη σου όσο μπορείς, μην κλείνεις οικονομικές συμφωνίες, μη συνεταιρίζεσαι αυτή την περίοδο. Και, κυρίως, άσε απέξω το συναίσθημα όταν τα θέματα είναι καθαρά επαγγελματικά και μη το υπερβάλλεις όταν πρόκειται για διαπροσωπικές σχέσεις, που ευτυχώς η νέα Σελήνη στις 27° Καρκίνου (19/7) δείχνει ότι ακόμα είναι ζωντανές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Η ζωή είναι υπέροχη όταν σερφάρεις στην κορυφή του κύματος και οι άνθρωποι από την παραλία σού λένε μετά πόσο υπέροχα τα καταφέρνεις. Το να αφήνεσαι να σε πηγαίνει όπου θέλει το κύμα σίγουρα είναι μια σκληρή δοκιμασία και κυρίως όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την παγωμένη απόρριψη των άλλων. Παρόλα αυτά, δεν έχεις χάσει ούτε την ικανότητά σου να αρέσεις στους άλλους και να προωθείς τον εαυτό σου ούτε το κοφτερό σου μυαλό. Και, σίγουρα, είσαι πιο ζωντανός από ποτέ. Κι ενώ με τον Άρη στον 9ο οίκο σου και τους Δία/Αφροδίτη στον 5ο, στις σχέσεις σου φαίνεται ότι είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος και επιθυμητός στον Άλλο –ναι, κυκλοφορείς ερωτεύσιμος ανάμεσα στον κόσμο και αν είσαι δεσμευμένος φαίνεται ότι οι πειρασμοί που θέτουν σε κίνδυνο τη μονογαμία πολλαπλασιάζονται–, ξαφνικά τρως φλασάκια και πιστεύεις ότι οι απόψεις σου, οι ιδέες σου και τα πιστεύω σου είναι θεόσταλτα και την μπαίνεις σε αυτόν ή αυτή που θέλεις να γοητεύσεις. Κακώς, πολύ κακώς. Και μάλιστα, με τον Ερμή ανάδρομο στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις (15/7 - 8/8), κινδυνεύεις να ξενερώσεις αυτούς που σε ενδιαφέρουν τη στιγμή που τα πράγματα κυλάνε υπέρ σου. Επίσης: Πρόσεξε σε ποιον δίνεις την καρδιά σου και θυμήσου ότι το ερωτικό μέλλον βρίσκεται μπροστά σου και όχι επιστρέφοντας σε έρωτες που έχουν τελειώσει.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Σκέφτεσαι ότι το σύμπαν μπορεί να σε στείλει διακοπές στην Εδέμ, ότι είσαι ευγενικός, ότι είσαι ο τύπος Εγώ Αγαπάω Όλο τον Κόσμο και Εργάζομαι για το Κοινό Καλό ώστε Όλοι Μαζί να Ανεβάσουμε τη Συνειδητότητά μας. Αυτά αποτελούν τους ευσεβείς πόθους σου, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα της στιγμής κατ'α την οποία βρίσκεσαι σε κατάσταση αλλαγών που θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις στη ζωή σου. Κανένας πανικός –η βάρκα σου έφυγε από το λιμάνι, ο άνεμος είναι βοηθητικός, ο καιρός αίθριος. Μένει να βρεις πού θέλεις να πας και με ποιους. Οι άνθρωποι με τους οποίους τώρα δημιουργείς συμμαχίες και συναναστρέφεσαι, όπως και αυτοί που αφήνεις πίσω σου, επηρεάζουν και θα επηρεάσουν σημαντικότατα την επαγγελματική σου ζωή και τις προσωπικές σου σχέσεις. Φιλίες θα παγιωθούν τώρα και άλλες θα σπάσουν. Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί ε; Υ.Γ. Προσοχή-προσοχή: Αφού δεν διαθέτεις αρκετά κριτική στάση απέναντι σε αυτούς που σε πλησιάζουν και δεν επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια, δίνεις την ευκαιρία για μια σχέση, ακόμα κι όταν η διαίσθησή σου φωνάζει ότι δεν είναι αυτός/ή που φαντάζεσαι.

✽ Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5