1821 Digital Gallery
Stardust Τοξότης
ΤΕΥΧΟΣ 374
STARDUST

Stardust Τοξότης

(22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Δίας στον Ταύρο μέχρι 12 Ιουνίου και μετά περνάει στους Διδύμους. Υπάρχει φως στον Ταύρο, ή 6ο ηλιακό σου οίκο, άρα συγκέντρωσε την ενέργειά σου στην προστασία της υγείας σου και στην προσπάθεια για καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Στη δουλειά οι σχέσεις με συνεργάτες, υπάλληλους, διευθυντές κυλάνε ομαλά, υπάρχει σύμπνοια και σίγουρα υπάρχει το ενδεχόμενο να αναγνωριστείς – προς το παρόν μάλλον τυπικά παρά ουσιαστικά, οπότε προαγωγές και χρήματα θα έρθουν πιθανότερα όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους.

Η είσοδος του κυβερνήτη σου Δία στους Διδύμους κινητοποιεί την καλή τύχη στις σχέσεις σου με σημαντικούς άλλους – είτε επαγγελματικούς είτε συναισθηματικούς. Τους φέρνει στο δρόμο σου και η ροή της ζωής σου εμπλουτίζεται. Όλοι χρειαζόμαστε αγάπη, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι οι Τοξότες έχουν έρθει στον πλανήτη για να ζήσουν τις εφηβικές φαντασιώσεις τους και να μοιραστούν τον αιώνιο ενθουσιασμό του Πίτερ Παν και μετά για να βρουν τον επόμενο τρελαμένο σύντροφο που θα τους ελέγξει ή θα τους αποσυντονίσει. Ευτυχώς ο Δίας στους Διδύμους σού δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τη συντροφική ζωή σου πιο ανάλαφρα και με την πεποίθηση ότι θα βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει – επικοινωνιακό, εξωστρεφή, έξυπνο, ελαφρώς αλλοπρόσαλλο, ελεύθερο, γοητευτικό. Ξαφνικά ακόμα κι αυτοί που μέχρι τώρα ήταν απρόσιτοι, ή δεν ήταν διαθέσιμοι, αποφασίζουν ότι είσαι ενδιαφέρων, είναι εξαιρετικά ανοιχτοί απέναντί σου, ενώ άλλοι σε διευκολύνουν ή σου κάνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις.

Κρόνος στον Ζυγό μέχρι 5 Οκτωβρίου και μετά περνάει στον Σκορπιό. Μερικοί φίλοι απομακρύνονται από τη ζωή σου χωρίς να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος ή εχθρότητα ή τσακωμός – οι άνθρωποι αλλάζουν και μάλλον δεν συγχρονίζεστε στην παρούσα φάση, τόσο απλά. Μερικά από τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου στραγγίζονται στο ρεαλισμό και χάνουν τη μαγεία τους. Είσαι σε μια δουλειά που είτε αναγνωρίζεσαι ή παγιώνεσαι είτε αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τη σημαντικότητά, τη χρησιμότητα, τον κοινωνικό της αντίκτυπο. Ίσως να μην ξέρεις καν προς τα πού θέλεις να πας.  Ίσως  ψάχνεις να βρεις την έξοδο κινδύνου από συνεργασίες που έχεις ξεπεράσει. Θέλεις να ανήκεις σε ομάδες, να μοιράζεσαι ίδιους στόχους με ομοϊδεάτες ή με ανθρώπους που κάνετε την ίδια δουλειά, αλλά δεν χωράς πουθενά. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή αντιπαθείς να δημιουργείς προβλήματα στους άλλους καθυστερείς ακόμα πιο πολύ να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζονται για να προχωρήσεις.

Ο Κρόνος περνάει στον Σκορπιό που αποτελεί και την πιο δυσάρεστη θέση του, γιατί διαλύει αργά αλλά συστηματικά κάποιες από τις σταθερές της ζωής σου. Ίσως υποκύψεις στον πειρασμό να μαστιγώσεις τον εαυτό σου για πράγματα του παρελθόντος, όμως αυτό θα είναι χάσιμο χρόνου. Ό,τι σκοτεινό σκέφτεσαι δεν είναι παρά αστήρικτοι φόβοι που εκλογικεύοντάς τους τους δυναμώνεις. Έχεις τη ευκαιρία να διαπιστώσεις την αξία των ανθρώπων που αγαπάς από τη συμπεριφορά τους και να γίνεις περισσότερο συνειδητός στην εφαρμογή των ονείρων σου. Ναι, κάποιες στενές σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες στη δουλειά κλείνουν τον κύκλο τους ή θα ραγίσουν. Πρόκειται για μια φάση στη ζωή σου κατά την οποία πρέπει να ξεχάσεις όλους του κανόνες και τους στόχους που σου επέβαλαν οι γονείς σου και να αφιερωθείς στους δικούς σου.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.07.2022
Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.07.2022

Ουρανός στον Κριό, αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο κυρίως. Το αγαπημένο τρίπτυχο Έρωτας, Σεξ, Δημιουργικότητα αναβοσβήνει σαν νέον δελεάζοντάς σε με μοναδικούς, στα όρια του παράξενου, Άλλους δημιουργώντας στο κεφάλι σου εκρήξεις έμπνευσης και πρωτοτυπίας ή ρίχνοντάς σε σε κρεβάτια με την ορμή φυλακισμένου που δεν έχει κάνει σεξ εδώ και χρόνια. Με λίγα λόγια βιώνεις μια πρωτόγνωρη δημιουργικότητα κι αυτό είναι υπέροχο. Μην ξεχνάς ότι ο αντισυμβατικός τού σήμερα είναι ο ήρωας τού αύριο. Μπορείς να ζήσεις ξαφνικούς έρωτες, φλογερά πάθη και εκρήξεις συναισθημάτων – οτιδήποτε δηλαδή έχεις δει σε ταινίες και σου φαινόταν εξωπραγματικό.

 

Έκλειψη Ηλίου (20 Μαΐου) στους Διδύμους (0°21΄), έκλειψη Σελήνης (4 Ιουνίου) στον Τοξότη (14°) και έκλειψη Σελήνης (28 Νοεμβρίου) στους Διδύμους (6°). Τι σημαίνουν όλες αυτές οι εκλείψεις στον άξονα Τοξότη/Διδύμων που συνεχίζονται και φέτος; Ότι το επαγγελματικό και συντροφικό σου στάτους αλλάζουν, αν δεν έχουν αλλάξει ήδη. Όσο κι αν κουνάς το κεφάλι σε συζητήσεις για το ποιος έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση, τώρα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις κάποιες Ενοχλητικές Αλήθειες, όπως ότι ο δεσμός και τα δεσμά έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Αν δεν παρασυρθείς από τον πρώτο άνθρωπο που θα σε γοητεύσει ή θα σε κολακεύσει, το 2012 μπορεί να γίνει αξιομνημόνευτο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.06.2022
Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.06.2022

Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς


 

Athens Voice Newsletter

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5