1821 Digital Gallery
Stardust Ζυγός
ΤΕΥΧΟΣ 374
STARDUST

Stardust Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

Δίας στον Ταύρο μέχρι 12 Ιουνίου και μετά περνάει στους Διδύμους. Παρόλη τη σκιά που πέφτει βαριά μερικές φορές ακόμα και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι οι σχέσεις έχουν μόνο πόνο, απογοήτευση και υποχρεώσεις, το σύμπαν θα προσπαθήσει να σου ανεβάσει το ηθικό. Οι επιθυμίες σου είναι τεράστιες, πρωτόγονες και θέλουν άμεση ικανοποίηση. Φυσικά αξίζεις, μετράς και είσαι ελκυστικός/ή. Φυσικά και υπάρχουν θαυμαστές ή απλά έξυπνοι, που σε πλησιάζουν γεμάτοι προσδοκία είτε για να σε ερωτευθούν είτε για να σου προτείνουν συνεργασία. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που σε εμπιστεύονται και ποντάρουν στα ταλέντα σου γιατί τα βρίσκουν προσοδοφόρα.

Με τον Δία στους Διδύμους μπορεί η οικογένεια και το σπίτι να μοιάζουν το τελευταίο γοητευτικό οχυρό σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, μπορεί σε αυτά να βρίσκεται η καρδιά σου, η κουνιστή πολυθρόνα σου, οι ρίζες σου, αλλά ταυτόχρονα το ξέρεις πολύ καλά ότι ανήκεις στον κόσμο. Ευνοείται οτιδήποτε έχει κίνηση, μόρφωση, σεμινάρια, γλώσσες, εξωτερικό, εμπόριο, επαγγελματικές διασυνδέσεις, διεύρυνση κοινωνικού και επαγγελματικού κύκλου, σπουδές, ταξίδια, δημόσιες, σχέσεις, μετακομίσεις, εκδόσεις, θρησκεία, δικαστήρια και διεύρυνση της συνείδησης με καινούργιες ιδέες.

 

Κρόνος στον Ζυγό μέχρι 5 Οκτωβρίου και μετά περνάει στον Σκορπιό. Καλείσαι ή κλήθηκες ήδη να θέσεις νέες βάσεις στο οικοδόμημα της ζωής σου, ακόμη κι αν πρέπει να στερηθείς/στερήθηκες με πόνο πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν μέρος της ζωής σου. Η μητρότητα/πατρότητα ή μια νέα επαγγελματική θέση σού δίνουν σοβαρές ευθύνες, ζητώντας από σένα να προβάλλεις ένα καλύτερο πρότυπο για τους άλλους. Ακόμα κι αν έχεις ανταπεξέλθει επιτυχώς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ακόμα κι αν οι σχέσεις σου βρίσκονται σε καλό σημείο, ή δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην οικογενειακή σου ζωή, η ανάγκη και η ευθύνη να τα φέρνεις όλα αυτά βόλτα και να τα εξελίξεις στο επόμενο στάδιο δημιουργεί μια ασφυκτική πίεση που σε κάνει να νιώθεις μονίμως άβολα και στρεσαρισμένος/η. Είναι εποχή υπομονής, επιμονής, σκληρής δουλειάς και τεράστιων υποχρεώσεων. Όσο κοινωνικός και επικοινωνιακός κι αν είσαι, η Κρόνια εποχή είναι εποχή περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Με τον Κρόνο θέλεις δεν θέλεις πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα τις σχέσεις σου και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι συμβαίνουν επαγγελματικές αποτυχίες και χωρισμοί, όπως και γάμοι και καθιέρωση, ανάλογα με τι έχει προηγηθεί. Η εξέλιξη όλων των θεμάτων σου συνδέεται με ό,τι έσπειρες, αυτό και θα θερίσεις.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.07.2022
Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.07.2022

Κι όταν περάσει ο Κρόνος στον Σκορπιό θα αντιληφθείς ότι οι εσωτερικές πληγές επουλώνονται όταν παραδέχεται κάποιος ότι υπάρχει πρόβλημα. Ο Σκορπιός συμβολίζει για σένα την αυτοεκτίμησή σου, τις αξίες σου, τα ταλέντα σου, ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και ικανοποίηση, την υλική σου ευημερία. Αυτά είναι και τα θέματα που χρειάζονται καλλιέργεια, προσοχή, συμμάζεμα, αναδιάρθρωση. Η αγωνία και ο φόβος είναι αν και πόσο αξίζεις και αν θα επιβιώσεις οικονομικά. Η οικονομική δαμόκλειος σπάθη που κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου θα σε πιέζει για περισσότερα χρήματα ή θα σου υπενθυμίζει συνεχώς ότι κάτι πρέπει να κάνεις ώστε να θωρακιστείς χρηματικά. Ακόμα κι αν η δουλειά σου δεν απειλείται, τα οικονομικά σου θα πρέπει να έχουν αντιμετώπιση σαν να κινδυνεύεις.

Ουρανός στον Κριό, αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο κυρίως. Σηματοδοτεί (έχει σηματοδοτήσει ή πρόκειται) αλλαγές στο κομμάτι που αφορά τις σχέσεις και περισσότερο εμφανώς διαταράσσει μια υπάρχουσα σχέση. Η είσοδος του Ουρανού συγχρονίζεται με το τέλος της άτυπης εκεχειρίας σε ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει προβλήματα – αρχίζουν να εμφανίζονται σε έκρηξη τα ρήγματα, ενώ η γκρίνια και η απογοήτευση έρχονται άτσαλα στην επιφάνεια. Ή νιώθεις ότι ζώντας μόνος/η είναι πολύ καλύτερα από το να συμβιβάζεσαι καθημερινά. Ό,τι κι αν συμβαίνει, πιστεύεις ότι η σχέση δεν λειτουργεί. Μπορείς να μείνεις και να τη βελτιώσεις Ή να φύγεις. Ή ο τρίτος άνθρωπος να λειτουργήσει σαν καταλύτης για το χωρισμό σε μια σχέση που ήδη είχε ανοίξει την Κερκόπορτα. Είτε σε σχέση λοιπόν είτε μόνος, ο Ουρανός είναι πιθανόν να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που δημιουργεί πρωτόγνωρο ενθουσιασμό και πάθος. Διάρκεια της σχέσης; Συζητήσιμη.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω, αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Πρόκειται για μια διέλευση που δίνει εσωστρέφεια και ενδοσκόπηση – είναι η ώρα μιας εσωτερικής αναγέννησης μέσω μιας κρίσης συνήθως που αφορά εσένα (ένας χωρισμός, μια επαγγελματική ατυχία, μια ψυχολογική κρίση για διάφορους λόγους, όπως η απόφαση να μεταναστεύσεις χωρίς να το θέλεις) ή κάποιον κοντινό σου (ο μπαμπάς έχει κατάθλιψη λόγω συνταξιοδότησης ή ό σύζυγος έχει επαγγελματικά/ή οικονομικά προβλήματα). Σε μία πιο θετική προσέγγιση, ένα παιδί έρχεται στον κόσμο ή η αλλαγή σπιτιού είναι ένα καταλυτικό γεγονός που αλλάζει ριζικά τη ζωή ή ακόμα μια σημαντική επαγγελματική πρόταση εμφανίζεται.


Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς


Athens Voice Newsletter

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5