1821 Digital Gallery
Stardust 372
ΤΕΥΧΟΣ 372
STARDUST

Stardust 372

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Ουρανός γυρίζει από τις 10/12 σε ορθή πορεία στις 0° του Κριού

*Ο Γιώργος Πανόπουλος δεν έχει πλέον καμία σχέση με το Stardome.gr. Οι προβλέψεις του δημοσιεύονται αποκλειστικά κάθε Πέμπτη στην Athens Voice και το athensvoice.gr*


Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Ουρανός γυρίζει από τις 10/12 σε ορθή πορεία στις 0° του Κριού – στην αστρολογία η μηδενική μοίρα ονομάζεται Κρίσιμη Μοίρα και συμβολίζει τη Δράση σε πλανητικό επίπεδο. Ο κόσμος, οι κοινωνίες, οι άνθρωποι μπαίνουν ξανά στην τροχιά του επείγοντος, τα γεγονότα επιταχύνονται, οι αλλαγές είναι ξαφνικές, άμεσες, γρήγορες και καταλυτικές. Οι συγκρούσεις των πολιτών με τις κυβερνήσεις εντατικοποιούνται. Οι διαμαρτυρίες πολλαπλασιάζονται. Ο παλιός κόσμος σκληραίνει, ο νέος ανυπομονεί να αναλάβει τα ηνία και η ένταση μεγαλώνει.  Κανείς δεν βολεύεται σε αυτό τον κόσμο, σε αυτές τις δουλειές, σε αυτές τις σχέσεις. Όλοι θέλουν ενθουσιασμό, καινούργια εδάφη για εξερεύνηση, νέα ήθη, νέες αξίες, νέα ζωή. ΟΛΑ αλλάζουν και θα αλλάξουν με κάθε τίμημα. Εσύ ο Κριός μπορείς να ονομάσεις αυτή την περίοδο όπως θέλεις: Στιγμή Μηδέν, Διασταύρωση, Νέα Αρχή, Αντίστροφη Μέτρηση, Μεγάλη Ώρα, ή Αποστολή του Τώρα ή Ποτέ. Είναι γνωστό ότι οι εισαγωγές στις όπερες αποτελούν και το πιο αβανταδόρικο  μουσικό κομμάτι τους. Σε αυτές υπάρχει η θεϊκή έμπνευση που αργότερα εξελίσσεται σε σύνθεση και αποθέωση. Τώρα, λοιπόν, καλείσαι να δράσεις σα να μην έχεις να χάσεις τίποτα. Παντού. Προς κάθε κατεύθυνση. Και μην ξεχνάς ότι το σημαντικότερο ρόλο τον παίζει τώρα το σωστό timing. Μόλις περάσουν τα μεσάνυχτα γίνεσαι κολοκύθα.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 04.07.2022
Τα Ζώδια της Δευτέρας 04.07.2022

Κανονικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Κανονικά, γιατί ακανόνιστα υπάρχει η έκλειψη Σελήνης (10/12) στους Διδύμους ή στο 2ο ηλιακό σου οίκο, που συμβολίζει την οικονομική σου ασφάλεια και σε αφήνει μετέωρο και αγχωμένο όσον αφορά την επόμενη επαγγελματική σου μέρα. Το χρήμα –λένε όσοι το έχουν– δεν αξίζει την κεντρική θέση που του έχουμε δώσει. Μωρέ, τι μας λες... Είναι σπαστικό να σου παριστάνουν τους υπεράνω όσοι έχουν εξασφαλισμένη την οικονομική τους ασφάλεια. Με τον Άρη στην Παρθένο, ωστόσο, οι σημαντικές αποφάσεις είναι πιο εύκολες: σε όλους αυτούς τους μήνες της διέλευσής του έχεις τις εναλλακτικές και τις δυνατότητες να τις εξελίξεις προς τα εκεί που θέλεις, ή προς τα εκεί που σε πάει το ρεύμα. Υ.Γ. Χρησιμοποίησε την πειθώ και τη γοητεία σου για να πάρεις αυτό που θέλεις επαγγελματικά, όχι για να κάνεις τον ωραίο ή την ωραία σε όσους σου γυαλίζουν – αργότερα αυτά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Δεν είναι ώρα ούτε για φόβο, ούτε για πότε θα δούμε άσπρη μέρα. Είναι ώρα για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για ρεαλιστικές αποφάσεις, για σύνδεση των τελειών ώστε να δεις ολοκληρωμένη την εικόνα. Έχουν δίκιο, αλλά η συμβουλή μου είναι να αφήσεις το finger food και να επικεντρωθείς στο ψητό. Ρεαλιστικά αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου πρέπει να στραφεί στη μεγάλη εικόνα κι όχι στις λεπτομέρειές της. Οπότε άσε την καρδιά σου να περιπλανηθεί στα τέσσερα σημεία της γης, το μυαλό και την ενεργητικότητά σου να βρουν νέες επαγγελματικές διεξόδους ή να σχεδιάσουν το επόμενο βήμα. Είσαι έτοιμος/η να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα. Υ.Γ. Βεβαίως και το άλλο σενάριο είναι να νοικοκυρευτείς σε μια σχέση και να σταθεροποιηθείς στη δουλειά σου. Και στις δύο περιπτώσεις, όχι αποφάσεις μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 14/11.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 03.07.2022
Τα Ζώδια της Κυριακής 03.07.2022

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Αφροδίτη και Πλούτωνας σε πιέζουν να εκτεθείς –κάτι που σε απωθεί σαν προοπτική και πράξη– για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και κυρίως για να δείξεις ποιος/α είσαι. Όμως με τις εκλείψεις (Σελήνης στις 10/12) το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μη σε πάρει από κάτω η εργασιακή καθημερινότητα, να μη χαθεί η μπάλα ανάμεσα σε σένα και τους από πάνω, τους συναδέλφους ή τους πελάτες, και να δείξεις αυτοσυγκράτηση με τις πρακτικές εκκρεμότητες που διαδέχονται η μία την άλλη και σε κάνουν να τρέχεις σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και εφορίες. Υ.Γ. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό ζητάει μια απάντηση που επείγει: Θα καθίσεις σε μια δουλειά που σε θεωρεί δεδομένο και σε εκμεταλλεύεται, θα πας σε άλλη ή θα ξεκινήσεις δική σου; 

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, κι εσύ προσπαθείς όχι μόνο να επιβιώσεις του σκληρού ανταγωνισμού αλλά και να βγάλεις στην επαγγελματική βιτρίνα σου ό,τι καλύτερο διαθέτεις ώστε να δελεάσεις τους ενδιαφερόμενους ή, εν πάση περιπτώσει, για να δείξεις ότι έχεις τον επαγγελματισμό και το ταλέντο για να παίξεις με τους πρώτους ή πολύ απλά για να επιβιώσεις στο χώρο που εργάζεσαι. Συμπέρασμα: Το πόσο ακριβά χρεώνεις τις υπηρεσίες που προσφέρεις επαγγελματικά και το πόσο ικανοποιημένος/η μπορείς να μείνεις από τις προσωπικές σου σχέσεις, εξαρτάται αποκλειστικά από το πόσο καλά συνδυάζεις το ταλέντο σου με τη διπλωματία και την υποχωρητικότητα.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Η  έκλειψη Σελήνης (10/12) στους Διδύμους (18°), αν έχεις ωροσκόπο Παρθένο, επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή – αν όχι, επηρεάζει κάποιον από τους υπόλοιπους τομείς, οικογενειακό/συντροφικό/προσωπικό, με την έννοια ότι καλείσαι να σταθεροποιήσεις (ή να διαλύσεις) σχέσεις ή εργασιακές εξαρτήσεις. Οι συνειδητοποιημένοι Παρθένοι  χρησιμοποιούν την παρούσα διέλευση του Άρη για να κάνουν πράξη τους στόχους τους, να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να καταλάβουν προς τα πού πηγαίνει ο άνεμος. Από την άλλη, μερικοί πρωτόγονοι Παρθένοι βρίσκουν ικανοποίηση στο να κάνουν τους άλλους να τρέχουν ή να τους φοβούνται. Ή να εξαφανίζονται, να παίζουν κρυφτό, ή άλλα να λένε, άλλα να εννοούνε κι άλλα να κάνουν στο τέλος. Υ.Γ. Έρωτας και δημιουργικότητα είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, όταν συμβαίνουν ταυτόχρονα. Αλλά και το ένα από τα δύο σκέλη να γίνει πραγματικότητα, σημαίνει ότι η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας δεν διελαύνουν τον Αιγόκερω επί ματαίω.  

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Με την Αφροδίτη στο 4ο οίκο σου θέλεις να χαλαρώσεις ινκόγκνιτο, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κι αφού δεν μπορείς να αποφύγεις τη δουλειά, τουλάχιστον μέσα στο σπίτι τα βράδια μπορείς να αισθάνεσαι προστατευμένος και ασφαλής. Με ταινίες, ένα πιάτο φαγητό και ένα σώμα να ακουμπάς, το σπίτι είναι το μοναδικό άσυλο που έχεις και αυτή την εποχή μπορεί να σου δώσει δύναμη. Όμως με την έκλειψη Σελήνης (10/12) στους Διδύμους (18°) είσαι αναγκασμένος να βγαίνεις συχνά από το σπίτι για να διεκπεραιωθείς επαγγελματικά, να κλείσεις ραντεβού, να συζητήσεις τις διαφορές σου με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν αλλά το χάσμα μεγαλώνει, να δεις τις σπουδές σου, να κάνεις επαγγελματικά ή σπουδαστικά ταξίδια. Δεν τίθεται ζήτημα καλής ή κακής περιόδου –μάλλον πρόκειται για καλή– το ζήτημα είναι το τρέξιμο, όταν το μόνο που θέλεις είναι ηρεμία και χάδια.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Είναι δύσκολο να μη θέλεις άμεσα την ικανοποίηση όλων των αναγκών και των επιθυμιών σου και κυρίως είναι δύσκολο να κρυφτείς πίσω από τη δημόσια εικόνα σου. Αυτό που υπονοείται είναι ότι κάθε εύθραυστο κομμάτι του χαρακτήρα σου, το καταπιεσμένο πάθος σου, η δίψα σου για κοινωνική καταξίωση, η ορμή σου για περισσότερο χρήμα και σεξ έρχονται στην επιφάνεια και συμπληρώνουν το παζλ της προσωπικότητάς σου. Πρόσεξε μη δώσεις παρά πάνω από ό,τι έχεις και μην ανοίγεσαι ακόμα σε οικονομικές συνεργασίες και δάνεια. Θέλεις, Επιθυμείς, Απαιτείς… Και μπορείς να πάρεις, να πάρεις, να πάρεις... Α, και θύμισέ μου, εκτός από την Απληστία, ποια είναι τα υπόλοιπα έξι θανάσιμα αμαρτήματα;

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Με την έκλειψη Σελήνης (10/12) στους Διδύμους (18°), στον τομέα που βρίσκεται κάθε σημαντικός Άλλος της ζωής σου, μερικά βοηθητικά tips για περιπτώσεις ερωτικών σχέσεων: 1) Εγκατάλειψε κάθε προσπάθειά σου να ελέγξεις τον/την Άλλο/η. 2) Σε ένα λυρικό ξέσπασμα πες του/της πόσο σου άλλαξε για πάντα τη ζωή. 3) Επινοήστε μαζί μια λέξη που θα σημαίνει ταυτόχρονα σεξ και γέλιο και θα τη χρησιμοποιείτε μόνο στις ιδιωτικές σας στιγμές. 4) Διευκρινίστε τις γκρίζες ζώνες που μπορούν να σκιάζουν την εξέλιξη της σχέσης. 5) Γράψτε ξεχωριστά σε μία κόλα χαρτί μια διατριβή που θα περιέχει όλα όσα κάνουν την καρδιά, το μυαλό και το σώμα τού καθένα να ανατριχιάζει. 6) Εννοείται ότι δεν θα κάνεις τίποτα από όλα τα προηγούμενα και ότι θα αυτοσχεδιάσεις.    

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Έχεις περισσότερη άνεση κινήσεων τώρα και ξέρεις προς τα πού θέλεις να πας. Βγες λοιπόν εκεί έξω και ζήτα, ερεύνησε, συνάντησε, συνεργάσου, σχεδίασε, μοιράσου πληροφορίες, ιδέες, δουλειές, βάλε χρονοδιαγράμματα, ψάξου για την επόμενη μέρα. Επίσης: βάλε ένα στόχο που θα σου επιτρέψει την ασύγκριτη ευχαρίστηση που προέρχεται από τον ανταγωνισμό με τον εαυτό σου και το σπάσιμο των δικών του ρεκόρ. Με λίγα λόγια, κάνε κάτι για να  καταπλήξεις τον εαυτό σου. Υ.Γ. Είναι σίγουρο ότι έχεις εξαντληθεί και θέλεις να φας όλο το κόσμο σε είκοσι λεπτά. Εντάξει. Αλλά με μικρές μπουκιές και όχι με τα χέρια. Υ.Γ. Οι γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες ημέρες, με την επιστροφή του Ουρανού σε ορθή θέση ξαναμπαίνουν στην πρίζα για απότομες αλλαγές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Με την έκλειψη Σελήνης (10/12) στους Διδύμους (18°) το να αγαπάς πάρα πολύ είναι ακριβώς η δόση που χρειάζεται και το να ζεις επιζητώντας το αδύνατο όχι μόνο δεν είναι υπερβολή, αλλά είναι και το ζητούμενο. Έχεις τις ευκαιρίες που μπορούν να σε κάνουν να απογειωθείς επαγγελματικά, να νιώσεις την επιδοκιμασία των άλλων και να ελπίσεις βάσιμα ότι η αγάπη που σε κάνει συχνά να βραχυκυκλώνεις θα έρθει πάνω σε λευκό άλογο. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι το γνήσιο ενδιαφέρον των άλλων για σένα και οι θερμότατες αντιδράσεις των θαυμαστών σου μπορούν να τονώσουν τον αυταρχισμό σου, ώστε να συμπεριφερθείς σαν στρατιωτικός που επιθεωρεί το λόχο του. Θα είναι ολέθριο λάθος να μετατρέψεις αυτούς που μπορούν να σε βοηθήσουν σε ένα πλήθος κλακαδόρων.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ακόμα κι ο πιο φευγάτος του ζωδίου σου συνειδητοποιεί ότι πέρα από τα όνειρα, τις επιθυμίες, την αστερόσκονη και τη μαγεία υπάρχουν βιοτικές ανάγκες, οικογενειακές συγκρούσεις, επαγγελματικοί ανταγωνισμοί, κυνήγι της επιβίωσης, κόντρες κι ένα εκατομμύριο πρακτικές υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Στην έκλειψη Σελήνης (10/12) στους Διδύμους (18°) δεν πειράζει να μείνεις για λίγο κλεισμένος/η στο σπίτι σου με αυτούς που αγαπάς, ακόμα κι αν υπάρξουν στιγμές που η σιωπή θα πέφτει βαριά και μπορεί να ακουστούν δικαιολογημένα παράπονα και αιχμές, ή εσύ μόνος να αισθανθείς ότι κάτι λείπει από τη ζωή σου. Χρειάζεσαι ενέργεια και είναι ζήτημα χρόνου να γεμίσουν οι μπαταρίες σου. Σκέψου ότι η ικανότητά σου να παραμένεις υγιής και παραγωγικός εξαρτάται από την ψυχολογική σου κατάσταση. Χαλάρωσε και φρόντισε τον εαυτό σου. 

✽ Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Athens Voice Newsletter

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5