ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο στις ΗΠΑ
Podcast Το Μέλλον της Ευρώπης | Ακροδεξιός εξτρεμισμός και ριζοσπαστικοποίηση

Tο podcast «Οι Κυριακές του Κόσμου» για το Μέλλον της Ευρώπης με τον Νίκο Παναγιώτου και τον Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο Επεισόδιο 38 – «Ακροδεξιός εξτρεμισμός και ριζοσπατικοποίηση»

Μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό με το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Podcast Το Μέλλον της Ευρώπης | ΕΕ και παγκόσμια υγειονομική κρίση

Tο podcast «Οι Κυριακές του Κόσμου» για το Μέλλον της Ευρώπης με τον Νίκο Παναγιώτου και τον Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο - «Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα διδάγματα της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης»

polemos-oukrania-xarkovo.jpg
Podcast Το Μέλλον της Ευρώπης | Ουκρανία V

Tο podcast «Οι Κυριακές του Κόσμου» για το Μέλλον της Ευρώπης με τον Νίκο Παναγιώτου και τον Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο Επεισόδιο 35 – «Πόλεμος στην Ουκρανία: Επιπτώσεις, αντιδράσεις και τάσεις στα Βαλκάνια»

oukrania-polemos-reportaz.png
Podcast Το Μέλλον της Ευρώπης | Ουκρανία IV

Tο podcast «Οι Κυριακές του Κόσμου» για το Μέλλον της Ευρώπης με τον Νίκο Παναγιώτου και τον Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο Επεισόδιο 34 – «Πόλεμος στην Ουκρανία- Η κερδισμένη τιμή της δημοσιογραφίας»

Σημαίες χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες
Το Μέλλον της Ευρώπης | Ν. Παναγιώτου - Χ. Α. Φραγκονικολόπουλος

Ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και ΜΜΕ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, Χρήστος Φραγκονικολόπουλος και ο αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, Νίκος Παναγιώτου, μιλούν για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ακούστε το 3ο επεισόδιο του podcast «Το Μέλλον της Ευρώπης»

polemos-oukrania-podcast.jpg
Podcast Το Μέλλον της Ευρώπης | Ουκρανία III

Tο podcast «Οι Κυριακές του Κόσμου» για το Μέλλον της Ευρώπης με τον Νίκο Παναγιώτου και τον Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο Επεισόδιο 33 – «Πόλεμος στην Ουκρανία- Επιπτώσεις στην Ενέργεια και το Περιβάλλον»