Κοσμος

Πού είναι ο Έλον; Σιγή για το... πολυβόλο του Twitter

Πόσες μέρες έχει να τουιτάρει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
twitter_musk_lawsuit_jpg
Έλον Μασκ © EPA/FC chs

Έλον Μασκ: «Σιωπή δέκα ημερών» στο Twitter.

Από τις 21 Ιουνίου δεν έχει αναρτήσει κάτι στον λογαριασμό του στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, πριν από δέκα ημέρες δηλαδή, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «ασυνήθιστη σιγή».

«Ο Μασκ δεν έχει tweetάρει από τις 21 Ιουνίου… Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος αδράνειας για τον ίδιο στο twitter τους τελευταίους τουλάχιστον δέκα μήνες», σημειώνουν οι συντάκτες του αμερικανικού Quartz, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «ασυνήθιστα μακρά» αυτήν την περίοδο σιωπής του Μασκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μιλάμε για έναν επιχειρηματία με πάνω από 100 εκατομμύρια ακολούθους στο twitter, ο οποίος ξεχωρίζει παράλληλα και ως φανατικός χρήστης του εν λόγω κοινωνικού δικτύου το οποίο έχει άλλωστε κάνει και προσφορά για να αγοράσει.

Ο Μασκ άρχισε να εκφράζει δυσαρέσκεια για το συγκεκριμένο θέμα λίγο αφότου συμφώνησε να αγοράσει την εταιρεία για 44 δισ. δολάρια τον Απρίλιο. 

Ο ιδρυτής της Tesla έχει δεσμεύσει περισσότερα από 33 δισ. δολάρια από τον προσωπικό του πλούτο, ο οποίος προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από την ιδιοκτησία του στην Tesla, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Όμως, καθώς το χρηματιστήριο έχει πληγεί από την παγκόσμια ύφεση, οι αξίες των μετοχών της Tesla έχουν πέσει κατακόρυφα και ορισμένοι αναλυτές εικάζουν ότι ο Μασκ έχει μετανιώσει για την απόφασή του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ