Κοσμος

Αντιδράσεις για βίντεο που δείχνει την Πελόζι να σπρώχνει κόρη Ρεπουμπλικανής βουλευτή

Η καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pelozi.png

Αντιδράσεις στα social media, προκάλεσε η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής, Νάνσι Πελόζι - Σε βίντεο φαίνεται να σπρώχνει την κόρη Ρεπουμπλικανής βουλευτή.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα social media μετά την καταγγελία της βουλετή του Τέξας, Μάιρα Φλόρες εναντίον της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, η οποία φάνηκε να «σπρώχνει» τη μικρή της κόρη κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Ειδικότερα, η Φλόρες ισχυρίστηκε πως το συμβάν έλαβε χώρα μετά την τελετή ορκωμοσίας της στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία η ίδια και η κόρη της πόζαραν μαζί με την Πελόζι.

Μάλιστα, στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter, η Πελόζι φαίνεται να κάνει με τον αγκώνα της μια κίνηση προς την κόρη της Φλόρες, χωρίς να είναι σαφές, πάντως, αν υπάρχει επαφή.

«Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε σε αυτό να την επηρεάσει», δήλωσε η Ρεπουμπλικανή Φλόρες.

«Συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία σαν βασίλισσα. Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται για μια φωτογραφία», πρόσθεσε η Φλόρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ