Κοσμος

Ορλάντο Μπλουμ: Στα 19 έσπασα την πλάτη μου - Μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω

Ο ηθοποιός δείχνει το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ορλάντο Μπλουμ: Στα 19 έσπασα την πλάτη μου - Μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω
Ορλάντο Μπλουμ © EPA/CLEMENS BILAN

Ορλάντο Μπλουμ για το ατύχημά του: «Στα 19 έσπασα την πλάτη μου και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω».

Ο Ορλάντο Μπλουμ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram στιγμές από το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί για να διατηρεί το σώμα του σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, εκτός από το καλογυμνασμένο του σώμα, ο 45χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα 19 του χρόνια είχε σπάσει την πλάτη του και τότε οι γιατροί του είχαν πει ότι δεν θα ξαναπερπατήσει.

Ο ηθοποιός για να γιορτάσει την πρόοδό του ανέβασε στο Instagram του μια σειρά από βίντεο στα οποία γυμνάζεται σκληρά και σηκώνει βάρη, ενώ οι έξι εκατομμύρια followers τον αποθέωναν για την υπερπροσπάθεια που έκανε.

Ορλάντο Μπλουμ: Το ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός

Ο παρ' ολίγον θανατηφόρος τραυματισμός του Ορλάντο Μπλουμ, που είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να σπάσει την πλάτη του, ήταν το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας να ανέβει σε μια ταράτσα πηδώντας πάνω σε έναν σωλήνα αποχέτευσης που υποχώρησε.

Έπεσε από τρεις ορόφους και έσπασε τους σπονδύλους του, με έναν γιατρό εκείνη την εποχή να του λέει ότι «δεν ήταν σίγουρος για το πόσο σοβαρή ήταν η βλάβη που είχε υποστεί στη σπονδυλική του στήλη».

Ο ηθοποιός πέρασε αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο πριν βγει και έχοντας πείρους τιτανίου στη σπονδυλική του στήλη.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι μετά το ατύχημά του ο ηθοποιός επέστρεψε στην ιππασία, κάτι που τον οδήγησε ξανά στο νοσοκομείο.

Μιλώντας για το περιστατικό χρόνια αργότερα, είχε πει: «Μέχρι τότε, δεν είχα μια υγιή εκτίμηση για τη ζωή και τον θάνατο - ότι δεν είμαστε ανίκητοι. Έκανα πολύ σκοτεινές σκέψεις και είχα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί και να μην ξαναπερπατούσα ποτέ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ