Κοσμος

Τουρκική εισβολή σε ελληνικά νησιά προτείνει η Τουρκάλα ηθοποιός από τη «Λούφα και Παραλλαγή»

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τουχτσέ Καζάζ, η Τουρκάλα ηθοποιός από την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή»
Η Τουχτσέ Καζάζ, η Τουρκάλα ηθοποιός από την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή» © YouTube

Η Τουρκάλα ηθοποιός, Τουχτσέ Καζάζ, γνωστή από την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή», προτείνει τουρκική εισβολή σε ελληνικά νησιά.

Η πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ, η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», προκαλεί, καλώντας τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να καταλάβουν ελληνικά νησιά.

Η πρώην σύζυγος του Έλληνα ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη εμφανίστηκε στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET.

Όπως είπε, τα σύνορα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά. «Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά».

Tuğçe Kazaz siyasete atılmayı düşünüyor mu?

Η Τουχτσέ Καζάζ γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και παντρεύτηκαν. Η Τουρκάλα ηθοποιός έγινε χριστιανή και ο γάμος ήταν θρησκευτικός. Τελικά, το ζευγάρι χώρισε λίγα χρόνια μετά.

Nikos Perakis - Sirens in the Aegean / Νίκος Περάκης - Σειρήνες στο Αιγαίο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ