Κοσμος

Ταχυδρόμος στην Ισπανία δεν παρέδωσε ποτέ 20.000 γράμματα

Τα κρατούσε φυλαγμένα σε σακούλες σκουπιδιών στο σπίτι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Ισπανία ταχυδρόμος κράτησε 20.000 γράμματα χωρίς ποτέ να τα δώσει στους παραλήπτες
Στην Ισπανία ταχυδρόμος κράτησε 20.000 γράμματα χωρίς ποτέ να τα δώσει στους παραλήπτες © Pixabay

Στην Ισπανία ταχυδρόμος κοντά στο Αλικάντε κράτησε σπίτι πάνω από 20.000 γράμματα, επιστολές και λογαριασμούς, τα οποία δεν παρέδωσε ποτέ. Του ασκήθηκε δίωξη.

Ταχυδρόμος στην Ισπανία έγινε θέμα συζήτησης, όταν σε σπίτι που ζούσε, βρέθηκαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πάνω από 20.000 γράμματα, τα οποία δεν είχε παραδώσει ποτέ. Τα γράμματα αυτά είναι από την περίοδο 2012-2013, με τους παραλήπτες να μην παίρνουν ποτέ στα χέρια τους την αλληλογραφία.

Το απίστευτο συμβάν αποκαλύφθηκε σε οικισμό κοντά στην πόλη Αλικάντε, στο νοτιοανατολικό τμήμα της ευρωπαϊκής χώρας.

Τα γράμματα εντοπίστηκαν στοιβαγμένα μέσα σε σάκους απορριμάτων σε διάφορα δωμάτια κατοικίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Πώς αποκαλύφθηκε ο Ισπανός ταχυδρόμος που δεν παρέδωσε ποτέ τα γράμματα

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο ταχυδρόμος έμενε στον οικισμό Μπιάρ, κοντά στο Αλικάντε. Το σπίτι που ζούσε, βγήκε στο σφυρί από τον 62χρονο ιδιοκτήτη.

Συνεργείο θα προχωρούσε σε ανακαίνιση του κτιρίου, ωστόσο υπήρχε ένα πρόβλημα: Μέσα στο σπίτι υπήρχαν πολλές σακούλες σκουπιδιών. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις ο ιδιοκτήτης δεν τις απομάκρυνε. Τα μέλη του συνεργείου αναγκάστηκαν να τις ανοίξουν. Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν σφραγισμένα γράμματα, φακέλους με λογαριασμούς, πολυκαιρισμένη επίσημη αλληλογραφία. Όλοι οι παραλήπτες ήταν κάτοικοι σε συγκεκριμένη περιοχή του Αλικάντε.

Άμεσα οι υποψίες της αστυνομίας έπεσαν πάνω στον ταχυδρόμο, ο οποίος ζούσε στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σπίτι. Συνελήφθη και κατηγορείται για «απιστία στη φύλαξη εγγράφων». Όπως έγινε γνωστό, το 2013 το ταχυδρομείο δεν ανανέωσε τη σύμβαση με τον ταχυδρόμο, κάνοντας λόγο για «παρατυπίες» στις διαδρομές παράδοσης της αλληλογραφίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ