Κοσμος

Δουβλίνο: Άγριο ξύλο για μια βαλίτσα στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Καρέ καρέ ο καβγάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιβάτες παίζουν ξύλο για μια βαλίτσα στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου
Επιβάτες παίζουν ξύλο για μια βαλίτσα στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου @dubslife1/Twitter

Βίντεο από το ξύλο στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου. Δύο επιβάτες τσακώνονται για μια βαλίτσα. Η παρεξήγηση που ξεκίνησε τον καβγά.

Ξύλο για μια βαλίτσα στο αεροδρόμιο έπαιξαν δύο επιβάτες στο Δουβλίνο. Ο άγριος καβγάς ξεκίνησε μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι δύο νεαροί πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια των υπολοίπων επιβατών που αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Οι δύο επιβάτες αντάλλαξαν κλοτσιές και γροθιές. Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα και άλλοι επιβάτες να εμπλακούν στον καβγά στο αεροδρόμιο που ξεκίνησε μετά από παρεξήγηση για μια βαλίτσα.

Καρέ καρέ ο καβγάς στο αεροδρόμιο

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, ένας άνδρας χτυπά από τα πλάγια στο πρόσωπο τον έναν από τους δύο επιβάτες που τσακώνονται.

Μετά το χτύπημα πέφτει κάτω και τότε άλλοι επιβάτες αρχίζουν να τον χτυπούν με μανία. Ο καβγάς στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου σταμάτησε όταν επενέβη η Αστυνομία. Ένας 20χρονος συνελήφθη. Ο δεύτερος επιβάτης που συμμετείχε στον καβγά και ο οποίος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ