Κοσμος

Έγκυος γέννησε στην τουαλέτα αεροσκάφους - Τη βοήθησε αεροσυνοδός (βίντεο)

Η πρόωρη γέννα και η ψύχραιμη αντίδραση του πληρώματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην τουαλέτα αεροσκάφους γέννησε έγκυος γυναίκα στις ΗΠΑ
Στην τουαλέτα αεροσκάφους γέννησε έγκυος γυναίκα στις ΗΠΑ © Frontier Airlines/Facebook

Έγκυος στις ΗΠΑ γέννησε το μωρό της στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Το αεροσκάφος είχε προορισμό το Ορλάντο. Αεροσυνοδός έγινε μαία, βοηθώντας στη γέννα.

Μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που πετούσε στα 30.000 πόδια, γέννησε μια γυναίκα, η οποία ταξίδευε με πτήση της Frontier Airlines. Μια αεροσυνοδός βοήθησε την έγκυο να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα γέννησε μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε σε πτήση από το Ντένβερ για το Ορλάντο, σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας στο Facebook.

Μόλις η αεροσυνοδός Diana Giraldo διαπίστωσε ότι η έγκυος γεννούσε πρόωρα, δεν έχασε την ψυχραιμία της. Σε δευτερόλεπτα έγινε... μαία και τη βοήθησε να γεννήσει στην τουαλέτα του αεροσκάφους.

«Όλο το πλήρωμα έκανε πραγματικά σπουδαία δουλειά» δήλωσε ο κυβερνήτης του αεροπλάνου Chris Nye. Και πρόσθεσε: «Χάρηκα πολύ που είδα όλους να συνεργάζονται για να γεννηθεί ένα βρέφος στο αεροσκάφος». Μητέρα και μωρό αποβιβάστηκαν τελικά με τη βοήθεια ιατρικού προσωπικού.

Το όνομα και το φύλο του μωρού δεν έχουν γίνει γνωστά. Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία Frontier γνωστοποίησε ότι το μεσαίο όνομα του νεογέννητου είναι Sky (σ.σ. ουρανός), προκειμένου να θυμίζει τις ασυνήθιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθε στον κόσμο το παιδί.

Frontier Airlines flight attendant delivers baby mid-flight

Γεννητούρια στο αεροπλάνο - Δεν είναι η πρώτη φορά που έγκυος γεννά σε πτήση

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έγκυος γυναίκα γεννάει μέσα σε αεροπλάνο. Έναν χρόνο νωρίτερα, τον Μάιο του 2021, ένα μωρό ήρθε στον κόσμο σε πτήση αεροσκάφους από το Σολτ Λέικ Σίτι προς τη Χονολουλού (Χαβάη). Στη γέννα είχε βοηθήσει ένας γιατρός που ταξίδευε ως επιβάτης. Στο ίδιο αεροπλάνο ήταν και τρεις νοσοκόμες που βοήθησαν επίσης.

Η γέννα στην τουαλέτα αεροσκάφους της Frontier Airlines έγινε στις 17 Μαΐου και το τελευταίο 24ωρο αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα αναφέρονται σε αυτά τα γεννητούρια στον αέρα.

Frontier Airlines flight attendant helps deliver baby on Florida-bound plane

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ