Κοσμος

HΠΑ: Επίθεση επί σκηνής στον stand up κωμικό Dave Chappelle (βίντεο)

Στο Hollywood Bowl

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας επιτέθηκε στον Ντέιβ Σαπέλ πάνω στη σκηνή
Ο standup κωμικός Nτέιβ Σαπέλ © Getty Images/Ideal Image

Ο κωμικός Dave Chappelle δέχθηκε επίθεση ενώ εμφανιζόταν στη σκηνή του Hollywood Bowl στο Λος Άντζελες.

Βίντεο δείχνει έναν άνδρα να ορμάει στη σκηνή και να ρίχνει τον κωμικό στο έδαφος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κωμωδίας «Netflix is a Joke», για το οποίο ο Chappelle έχει πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις στο Hollywood Bowl τον τελευταίο μήνα.

Ο επιτιθέμενος στη συνέχεια σηκώνεται και προσπαθεί να φύγει τρέχοντας από τη σκηνή, προτού τον πιάσουν, όπως φαίνεται, το προσωπικό ασφαλείας και μέλη της ομάδας του Chappelle.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο Chappelle φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό σώος και γρήγορα ανέκτησε την ψυχραιμία του μετά την επίθεση. «Ήταν ένας τρανς άνδρας», αστειεύτηκε αργότερα.

Εκπρόσωπος του Hollywood Bowl δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο PA Media ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την επίθεση: «Το περιστατικό που συνέβη στο Hollywood Bowl στις 3 Μαΐου 2022 είναι σε εξέλιξη και δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Ο ηθοποιός Jamie Foxx φέρεται να έσπευσε στη σκηνή για να βοηθήσει τον φίλο και συνάδελφο του και να συλλάβει τον επιτιθέμενο.

«Όποτε έχεις πρόβλημα, ο Jamie Foxx θα εμφανιστεί με το καπέλο του σερίφη», αστειεύτηκε ο Chappelle στην αυλαία της παράστασης. Ανεπιβεβαίωτο βίντεο δείχνει τον Φοξ να ανταποκρίνεται: «Νόμιζα ότι αυτό ήταν μέρος του σόου».

Ο Chappelle και η κωμωδία του έχουν απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα τους τελευταίους μήνες, κυρίως λόγω του ειδικού κωμικού του Netflix «The Closer». Στο αφιέρωμα, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, ο κωμικός έκανε αστεία την LGBTQ+ κοινότητα και ειδικά για τα τρανς άτομα, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ