Κοσμος

Ζελένσκι: Οι συνομιλίες με τη Ρωσία κινδυνεύουν να σταματήσουν

Οι φρικαλεότητες έχουν προκαλέσει οργή στον κόσμο, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι © Facebook

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία κινδυνεύουν να σταματήσουν, προειδοποίησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα να σταματήσουν, λόγω της οργής του κόσμου για τις φρικαλεότητες που, όπως είπε, διαπράχθηκαν από τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax Ukraine.

«Ο κόσμος (οι Ουκρανοί) θέλουν να τους σκοτώσουν (τους Ρώσους). Όταν υπάρχει αυτού του είδους η στάση, είναι δύσκολο να συζητά κανείς», μετέδωσε το Interfax επικαλούμενο δήλωσή του σε Πολωνούς δημοσιογράφους.

Καμία συμφωνία για συνάντηση Ζελένσκι με Πούτιν

Δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για συνάντηση του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε μεταδώσει το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τον σύμβουλο της ουκρανικής προεδρίας Μιχαΐλο Ποντολιάκ.

«Ο χρόνος της συνάντησης μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών και το πλαίσιο αυτής της συνάντησης δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη» φέρεται να δήλωσε ο Ποντολιάκ, ο οποίος είναι μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία. Ο Ποντολιάκ ανέφερε επίσης ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις σε επίπεδο ομάδων εργασίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ