Κοσμος

Η Σερ προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της

Η ανακοίνωση της Σερ στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cher
Cher © EPA / RON SACHS / POOL

Πόλεμος στην Ουκρανία - Σερ: Προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της - Η ανάρτησή της στο Twitter.

Η Σερ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την πρόθεσή της να προσφέρει στέγη σε πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τις εστίες τους την Ουκρανία, λόγω της ρωσικής εισβολής.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έγραψε στο Twitter: «Θα ήθελα να υποστηρίξω ουκρανικές οικογένειες στο σπίτι μου. Θα είναι ασφαλείς και θα έχουν φροντίδα».

Η Σερ έχει αρκετά ακίνητα στις ΗΠΑ, αλλά συνήθως περνά τον περισσότερο χρόνο της στην έπαυλή της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Η τραγουδίστρια κάλεσε και άλλους ανθρώπους που έχουν τα μέσα να υποδεχθούν πρόσφυγες. «Αν ήμουν μόνη ή με τα παιδιά μου και είχαμε υποστεί τραύμα, θα ήλπιζα κάποια, όπως εγώ, να μας φροντίσει» σημείωσε.

 

 

Εκτός από τη Σερ και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν καταδικάσει τον πόλεμο και παρέχουν βοήθεια στα θύματα. Ανάμεσά τους είναι ο Τιλ Λίντεμαν, τραγουδιστής του συγκροτήματος Rammstein, ο οποίος βοήθησε να βρει Ουκρανή πρόσφυγας καταφύγιο στο Βερολίνο.

Ο Κέιλορ Ναβας φιλοξενεί σπίτι του 30 Ουκρανούς πρόσφυγες

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Ναβας, φιλοξενεί στο σπίτι του τριάντα πρόσφυγες από την Ουκρανία. Οπως αναφέρθηκε στον ισπανικό Τύπο και επιβεβαιώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ναβας και η συζυγός του αγόρασαν τριάντα κρεβάτια και διαμόρφωσαν καταλλήλως την κινηματογραφική αίθουσα του σπιτιού τους ούτως ώστε να υποδεχθούν τους τριάντα Ουκρανούς πρόσφυγες. Αγόρασαν επίσης τρόφιμα και ρούχα.Την οργάνωση της μεταφοράς διεκπεραίωσε ισπανική οργάνωση Ευαγγελιστών, αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, επισημαίνοντας ότι ο Νάβας είναι θρήσκος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ