Κοσμος

Ουκρανία: Συγκινεί η εικόνα ενός άνδρα με τον φοβισμένο σκύλο του

Ο σκύλος έχει παραλύσει από φόβο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας προσπαθεί να βοηθήσει τον παραλυμένο από τον τρόμο σκύλο του
Άνδρας προσπαθεί να βοηθήσει τον παραλυμένο από τον τρόμο σκύλο του © Los Angeles Times/Μάρκους Γιαμ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκινεί η φωτογραφία ενός άνδρα που προσπαθεί να βοηθήσει τον παραλυμένο από τον τρόμο σκύλο του.

Συνταρακτικές εικόνες συνεχίζουν να έρχονται από την Ουκρανία, όπου για 21η ημέρα συνεχίζονται οι μάχες λόγω της ρωσικής εισβολής

Οι άνθρωποι υπό τον φόβο του θανάτου κρύβονται σε υπόγεια καταφύγια, ή διαφεύγουν σε γειτονικές χώρες, με το κύμα μετανάστευσης από την Ουκρανία συνεχώς να αυξάνεται και τους πολίτες να αναζητούν ένα πιο ασφαλές μέρος.

Όσοι φεύγουν παίρνουν μαζί τους και τα αγαπημένα τους κατοικίδια, τα οποία τρομοκρατημένα δεν αντέχουν τους ήχους των εκρήξεων από τους βομβαρδισμούς του ρωσικού στρατού.

Αυτόν τον φόβο ενός σκύλου απαθάνατησε ο φωτορεπόρτερ των Los Angeles Times, Μάρκους Γιαμ, σε μία φωτογραφία. Στην εικόνα, ο σκύλος φαίνεται να αρνείται να προχωρήσει καθώς έχει τρομάξει από τους ήχους των βομβαρδισμών που έπληξαν το Ιρπίν.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη φωτογραφία την ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο - Συνεχίζονται οι συνομιλίες (Live)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ