Ελλαδα

Ντόρα Μπακογιάννη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την εγγονή της

«Ντόρα και Ντοράκι σας ευχαριστούμε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη © Screenshot
Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη © Screenshot

Μία φωτογραφία με την εγγονή της ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την ονομαστική τους εορτή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε την φωτογραφία στα social media με την εγγονή της Ντόρα, η οποία είναι κόρη της Αλεξίας Μπακογιάννη και έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα για την γιορτή και των δύο.

«Ντόρα και Ντοράκι σας ευχαριστούμε πολύ για τις θερμές ευχές !!!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη ευχαριστώντας έτσι όσους ευχήθηκαν στην ίδια και την εγγονή της, για την ονομαστική τους εορτή.

 

 

«Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα. Ο γιος μου με κράζει παντού. Ο Παύλος αν ζούσε θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Για τα 7 εγγόνια μου, ξεκολλάει η καρδιά μου. Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντοτε στα παπούτσια της νύφης μου και θεωρώ ότι αν θέλεις να έχεις, πρέπει να δεις τη νύφη σου σαν το παιδί σου» είχε δηλώσει η Ντόρα Μπακογιάννη σε παλιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στην οικογένειά της.

Θυμίζουμε πως η Ντόρα Μπακογιάννη έχει 7 εγγόνια, 4 από τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη, και τρία από την κόρη της, Αλεξία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ