Κοσμος

Ουκρανία: Βούτηξε στον πάγο και πνίγηκε μπροστά στη γυναίκα του

Της είχε ζητήσει να τον τραβήξει βίντεο - Σκληρές εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύτες στην Ουκρανία ανασύρουν νεκρό τον άνδρα που πνίγηκε μπροστά στη γυναίκα του, βουτώντας στον πάγο
Δύτες στην Ουκρανία ανασύρουν νεκρό τον άνδρα που πνίγηκε μπροστά στη γυναίκα του, βουτώντας στον πάγο © YouTube

Στην Ουκρανία ένας άνδρας πνίγηκε στα παγωμένα νερά ποταμού μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, η οποία τον κατέγραφε με βίντεο.

Τραγωδία στην Ουκρανία όπου ένας 38χρονος πνίγηκε σε παγωμένο ποταμό μπροστά στη γυναίκα του, η οποία εκείνη τη στιγμή τον τραβούσε βίντεο. Ο Αλεξάντερ βούτηξε στον πάγο και δεν ξαναβγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Ακολούθησαν τραγικές εικόνες.

Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι η βουτιά θανάτου του 38χρονου άνδρα στα παγωμένα νερά έγινε στον ποταμό Τσορτομλίκ.

Ο σύζυγος πήρε μια βαθιά ανάσα και βούτηξε στον πάγο. Ήταν η τελευταία φορά που η γυναίκα του τον αντίκρισε ζωντανό. Τα ρεύματα του ποταμού τον παρέσυσαν, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί και να αφήσει την τελευταία του πνοή. Η γυναίκα του, σε απόγνωση, καλούσε σε βοήθεια.

Το βίντεο με τον άνδρα στην Ουκρανία που πνίγηκε μπροστά στη γυναίκα του

Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media, εμφανίζεται ένας φίλος του 38χρονου να σπάει τον πάγο με αλυσοπρίονο, ανοίγοντας μια τρύπα. Στη συνέχεια ο Αλεξάντερ χρησιμοποιεί ένα τσεκούρι για να καθαρίσει τον πάγο.

Λίγο πριν βουτήξει στα παγωμένα νερά, η γυναίκα του τον ρωτά αν κρυώνει ή αν αισθάνεται φόβο. Ο 38χρονος απαντά αρνητικά. Βγάζει την μπλούζα του, κάνει τον σταυρό του και βουτά στον πάγο.

Η τρύπα στον πάγο μέσα στην οποία βούτηξε ο 38χρονος Αλεξάντερ στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να πνιγεί
Η τρύπα στον πάγο μέσα στην οποία βούτηξε ο 38χρονος Αλεξάντερ στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να πνιγεί © YouTube

Το πτώμα του Αλεξάντερ εντοπίστηκε από δύτες την επόμενη ημέρα μετά από πολύωρες έρευνες. Το τραγικό συμβάν με τη γυναίκα που κατέγραψε τον θάνατο του συζύγου της σε παγωμένο ποταμό, εκτυλίχθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2022 στο Ντνιπροπετρόφσκ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ουκρανία.

man drowns in ice pool in Ukraine as his wife films

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ