Κοσμος

Γιατί ο Ντουέιν Τζόνσον δεν στηρίζει πλέον τον Τζο Ρόγκαν;

«Έκανα λάθος, πήρα μάθημα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντουέιν Τζόνσον
Ντουέιν Τζόνσον © ΕPA Pool

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον απέσυρε την υποστήριξή του προς τον Τζο Ρόγκαν όταν έμαθε ότι ο podcaster δημοσίευσε βίντεο με ρατσιστικά σχόλια.

Παρότι αρχικά ο Ντουέιν Τζόνσον στήριξε τον Τζο Ρόγκαν με αφορμή την διαμάχη του Spotify με καλλιτέχνες που ζήτησαν να αφαιρεθεί η μουσική τους από την πλατφόρμα που φιλοξενεί το podcast «The Joe Rogan Experience», ο «Rock» άλλαξε γνώμη μόλις έμαθε ότι υπάρχει βίντεο που ο άλλοτε σχολιαστής αγώνων πάλης, κωμικός και παρουσιαστής κάνει ρατσιστικά σχόλια. 

Ο Ντον Γουίνσλοου απευθύνθηκε στον Τζόνσον στο Twitter γράφοντας ότι «είσαι ήρωας σε πολλούς ανθρώπους και χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα σου για να υποστηρίξεις τον Τζο Ρόγκαν, έναν άνθρωπο που χρησιμοποίησε και γελούσε για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε, είναι μια απαίσια χρήση της δύναμής σου. Έχεις ακούσει τι έχει πει αυτός ο άνθρωπος για τους μαύρους;». Λίγο μετά ο Τζόνσον απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ γι’αυτό. Σε ακούω όπως και όλους εδώ. Δεν γνώριζα ότι έκανε υβριστικά σχόλια πριν τη δική μου δημόσια υποστήριξη αλλά τώρα έμαθα όλη την αφήγησή του. Να ένα μάθημα που πήρα». 

 

 

Ως γνωστόν, ο Αμερικανός παρουσιαστής του podcast «The Joe Rogan Experience» αντιμετωπίζει θύελλα αντιδράσεων όσον αφορά το περιεχόμενο της εκπομπής του στο Spotify και πιο συγκεκριμένα τη διάδοση ψευδών πληροφοριών για την Covid-19 και τον εμβολιασμό.  Με φόντο τις αντιδράσεις το Spotify ανακοίνωσε προ ημερών ότι εργάζεται ώστε να προσθέσει προειδοποιήσεις σε κάθε podcast που φιλοξενεί η πλατφόρμα του και συζητά για θέματα γύρω από την Covid-19. 

CEO του Spotify: Συγγνώμη αλλά ο Τζο Ρόγκαν δεν φεύγει


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Spotify, Ντάνιελ Εκ, ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό για τον αντίκτυπο που είχε η διαμάχη σχετικά με το podcast του Τζο Ρόγκαν«Όχι μόνο μερικά από τα σχόλια του Τζο Ρόγκαν είναι απίστευτα προσβλητικά, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες αυτής της εταιρείας», είπε ο Εκ στο προσωπικό του Spotify σε email την Κυριακή το βράδυ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ