Κοσμος

Τσέσλι Κριστ: Νεκρή η πρώην Μις ΗΠΑ - Πήδηξε από ουρανοξύστη

Ήταν γνωστή για την κοινωνική της προσφορά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσέσλι Κριστ: Νεκρή η Μις ΗΠΑ 2019
Τσέσλι Κριστ: Νεκρή η Μις ΗΠΑ 2019 © Instagram/chesliekryst

Η Τσέσλι Κριστ, η οποία στέφθηκε Μις ΗΠΑ το 2019, πήδηξε από έναν ουρανοξύστη στο Μανχάταν.

Η πρώην Μις ΗΠΑ, Τσέσλι Κριστ, πέθανε σε ηλικία 30 ετών. Οι αρχές έχουν σοβαρές ενδείξεις να πιστεύουν ότι η πρώην Μις ΗΠΑ 2019, δικηγόρος και παρουσιάστρια έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η 30χρονη πήδηξε από τον 29ο όροφο ενός ουρανοξύστη στο κέντρο του Μανχάταν. Μάλιστα την ημέρα που αυτοκτόνησε, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της με την λεζάντα: «Μακάρι αυτή η ημέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

 

 

«Με συντριβή και μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου της αγαπημένης μας Τσέσλι», ανέφερε η οικογένειά της σε δήλωση.

Η Τσέσλι Κριστ κατοικούσε στον 9ο όροφο του πολυτελούς κτιρίου, που βρίσκεται στην 42η Οδό. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι έπεσε στο κενό από έναν ανοιχτό χώρο που είναι προσβάσιμος από όλους τους ενοίκους του κτιρίου, αφού εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του 29ου ορόφου.

 

 

 

 

Όπως μετέδωσε η New York Post στο διαμέρισμά της βρέθηκε ένα σημείωμα, το οποίο φέρεται ότι γράφει πως επιθυμία της είναι να αφήσει όλη την περιουσία της στη μητέρα της, επίσης πρώην εστεμμένη ομορφιάς. Στο εν λόγω σημείωμα δεν ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

Ποια ήταν η Τσέλσι Κριστ

H 30χρονη Αμερικανίδα εκτός από την καριέρα της ως μοντέλο ήταν δικηγόρος και εργαζόταν επίσης ως παρουσιάστρια στην εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου ExtraTv.

Η Τσέσλι Κριστ κατάφερε να κερδίσει την τιάρα των καλλιστείων «Μις ΗΠΑ» το 2019 ως εκπρόσωπος της Βόρειας Καρολίνας.

 

 

Η Κριστ γεννήθηκε στο Τζάκσον του Μίσιγκαν. Ο πατέρας της ήταν ένας λευκός άνδρας πολωνικής καταγωγής και η μητέρα της μια Αφροαμερικανίδα, νικήτρια των τοπικών καλλιστείων της Βόρειας Καρολίνας το 2002. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε στη νομική εταιρεία Poyner-Spruill LLP.

Ήταν υπέρμαχος της ψυχικής υγείας. Το 2019 είχε μιλήσει, μέσω Facebook για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, δίνοντας συμβουλές διαχείρισης άγχους.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ