Κοσμος

Σε νοσοκομείο η Sinead O'Connor μετά την αυτοκτονία του γιου της

«Θέλω να τον ακολουθήσω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο νοσοκομείο η Σινέντ Ο' Κόνορ, μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία του γιου της
Sinead O' Connor / © EPA/BALAZS MOHAI

Η Sinead O'Connor αποκάλυψε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, αναφέροντας μάλιστα πως θέλει να «ακολουθήσει» τον γιό της που αυτοκτόνησε

Έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα μετά την είδηση πως ο νεαρός τερμάτισε την ζωή του και η μητέρα και τραγουδίστρια Sinead O'Connor, αναφέρθηκε στα όσα βιώνει μετά τον θάνατο του. Ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως θα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. «Δεν υπάρχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω. Έμενα μόνο για αυτόν. Και τώρα έφυγε. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με ξέρουν».

«Συγγνώμη που τους αναστάτωσα όλους. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει λίγο. Αλλά θα βρώ τον Shane. Αυτή είναι απλά μια καθυστέρηση» είπε χαρακτηριστικά. 

Είναι γνωστό πως εδώ και κάποια χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ωστόσο, η απώλεια του γιου της σίγουρα επιδείνωσε την κατάστασή της και η ίδια χρειάζεται τον χρόνο της για να επανέλθει. Οι γιατροί έκριναν επικίνδυνο το να απομονωθεί και έτσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να ελέγχουν την κατάστασή της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ