Κοσμος

O Tζέιμς Φράνκο παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με μαθήτριές του

«Εκείνη την εποχή, η σκέψη μου ήταν αν είναι συναινετικό είναι εντάξει. Όμως δεν ήμουν ξεκάθαρος».

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O ηθοποιός Τζειμς Φράνκο
O ηθοποιός Τζειμς Φράνκο © Getty Images/Ideal Image

Ο ηθοποιός και σταρ του χόλιγουντ Τζέιμς Φράνκο παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με μαθήτριες σχολής υποκριτικής που διηύθυνε.

Ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με μαθήτριες μιας σχολής υποκριτικής που διηύθυνε στο παρελθόν, λέγοντας ότι πάλευε με τον εθισμό στο σεξ και εργάζεται για να βελτιώσει τη συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια.

Σε αποσπάσματα από το The Jess Cagle Podcast που δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη, ο Φράνκο, 43 ετών, παραδέχθηκε ότι «Αυτό ήταν λάθος. Εκείνη την εποχή, η σκέψη μου ήταν αν είναι συναινετικό είναι εντάξει. Όμως δεν ήμουν ξεκάθαρος».

Το 2014, ο Φράνκο, πρωταγωνιστής της σειράς του HBO «The Deuce» αλλά και κινηματογραφικών ταινιών όπως οι «127 Hours» και «The Disaster Artist», άνοιξε μια σχολή υποκριτικής με το όνομα «Studio 4» και παραρτήματα στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Μαζί του ήταν ο συνέταιρός του, Βίνς Τζολιβέτ.

Ο Τζέιμς Φρανκο είχε κατηγορηθεί πριν δύο χρόνια από πέντε μαθήτριες της σχολής που έκανε μαθήματα υποκριτικής, ότι οι μέθοδοι διδασκαλίας του είχαν ξεπεράσει κάθε όριο ηθικής κι έκτοτε η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί και πρώην μαθήτριες της σχολής Studio 4 που ανήκε στον ηθοποιό, Σάρα Τίδερ-Κάπλαν και η Τόνι Γκάαλ, είχαν καταθέσει ότι ο Τζέιμς Φρανκο τις έβαζε να προχωράνε σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στον φακό, σε σενάρια που περιείχαν όργια.

Αρκετές κοπέλες είχαν διστάσει τότε να προχωρήσουν στις «οδηγίες» του Τζέιμς Φρανκο, ο ηθοποιός όμως επέμενε πως αν είναι συνεργάσιμες, θα τους εξασφαλίσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Ο Φράνκο έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν παρόμοιες κατηγορίες. Το 2014, τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει μέσω του Instagram με ένα 17χρονο κορίτσι δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να «ψαρέψει» το κορίτσι. Το 2018, οι Los Angeles Times δημοσίευσαν ένα ρεπορτάζ στο οποίο αρκετές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Τίδερ-Κάπλαν, περιέγραψαν με λεπτομέρειες την καταχρηστική σεξουαλικά συμπεριφορά του ηθοποιού.

Εκείνη τη χρονιά, στην τελετή απονομής των χρυσών σφαιρών, ο Φράνκο φορούσε μια κονκάρδα που εξέφραζε την υποστήριξή του για το Time’s Up, ένα κίνημα που ξεκίνησε από διάσημους στη βιομηχανία ψυχαγωγίας για την καταπολέμηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Εκείνη την εποχή επικρίθηκε σφοδρά στα social media από την Τίδερ-Κάπλαν και άλλους που το παρατήρησαν.

Με πληροφορίες από Guardian, Hollywood Reporter

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ