Κοσμος

Τέλος ο Mr. Big και από τo «The Equalizer» μετά τις καταγγελίες

H ανακοίνωση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O ηθοποιός Κρις Νοθ
O ηθοποιός Κρις Νοθ © Astrid Stawiarz/Getty Images/Ideal Image

Ο Κρις Νοθ απολύθηκε από την αστυνομική δραματική σειρά του CBS «The Equalizer» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός Κρις Νοθ ο οποίος υποδύθηκε τον Γουίλιαμ Μπίσοπ με συμπρωταγωνίστρια την Κουίν Λατίφα δεν θα εμφανιστεί σε κανένα από τα επτά νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς The Equalizer του CBS. 

«Ο Chris Noth δεν θα κινηματογραφεί πλέον πρόσθετα επεισόδια του The Equalizer, με άμεση ισχύ», ανέφεραν η Universal Television και το CBS.

 

 


Ο Mr Big του «Sex and the City» αποσύρθηκε επίσης από το πρακτορείο του, A3 Artists, ενώ αφαιρέθηκε και η διαφήμισή του που γύρισε για την Peloton, μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις καταγγελίες τριών γυναικών πως τους επιτέθηκε.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία από την 30χρονη κοπέλα, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας που φέρει το ψευδώνυμο «Άβα», καθώς δεν επιθυμεί να αποκαλύψει τα πραγματικά της στοιχεία, ο Κρις Νοθ την στρίμωξε στο γραφείο ενός εστιατορίου, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, το 2010. Το φερόμενο θύμα χαρακτηρίζει τον ηθοποιό «ατημέλητο», «σκληρό» και «δυνατό». Μάλιστα το θύμα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την έκανε να αιμορραγήσει και την άφησε να χρειάζεται νοσηλεία. Δούλευε ως σερβιτόρα τότε ενός εστιατορίου στο Midtown το 2010 και ήταν 18 ετών.

 

 

 

Πως αντέδρασαν οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City

 

Σε δήλωση, η οποία αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα και αποδόθηκε στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τη Σίνθια Νίξον και την Κριστίν Ντέιβις, οι πρωταγωνίστριες είπαν ότι «επαινούν» τις γυναίκες για το θάρρος που επέδειξαν. Ο χαρακτήρας του Noth, ο Mr. Big, πέθανε κατά το spin-off του HBO Max, Sex and the City, στο πρώτο επεισόδιο.

«Είμαστε βαθιά λυπημένες που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Κρις Νοθ», ανέφερε το μήνυμα. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που εμφανίστηκαν και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες. Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει και τους επαινούμε γι' αυτό».

 

O Mr Big κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση



Την περασμένη εβδομάδα, ο 67χρονος Αμερικανός σταρ κατηγορήθηκε για βιασμό από δύο γυναίκες, οι οποίες και οι δύο μοιράστηκαν λεπτομέρειες για τις υποτιθέμενες επιθέσεις τους, με τη μία να υποστηρίζει ότι όταν ήταν 22 ετών ο 49χρόνος τότε Νοθ της επιτέθηκε και την άφησε να χρειάζεται ράμματα. Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται επίσης ότι οι επιθέσεις έγιναν σε ένα από τα σπίτια του Νοθ - η πρώτη στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες και η δεύτερη στο ακίνητό του στη Νέα Υόρκη.

Οι δύο γυναίκες που προσέγγισαν το The Hollywood Reporter, με διαφορά μερικών μηνών μεταξύ τους, είπαν ότι η συνέχεια του Sex and the City And Just Like That, ξύπνησε οδυνηρές αναμνήσεις περιστατικών που συνέβησαν στο Λος Άντζελες το 2004 και στη Νέα Υόρκη το 2015, αντίστοιχα.

«Ήταν πολύ οδυνηρό και φώναξα, «Σταμάτα!» θυμάται η μια εξ' αυτών με ψευδώνυμο Ζώη η οποία ήταν μόλις 22 ετών όταν γνώρισε έναν τότε 49χρονο Noθ ενώ εργαζόταν ως βοηθός σε ένα γραφείο ταλέντων το 2004.

Η Λίλι (ψευδώνυμο), είναι δημοσιογράφος και επικοινώνησε με το περιοδικό τον Αύγουστο. «Δεν είμαι σίγουρη πώς αντιμετωπίζετε αυτό το είδος ιστορίας», έγραψε σε ένα email. «Βλέποντας ότι επαναλάμβανε τον ρόλο του στο Sex and the City δημιούργησε κάτι μέσα μου», λέει. «Τόσα χρόνια το έθαψα». Αποφάσισε ότι ήταν καιρός «να προσπαθήσει να δημοσιοποιηθεί με το ποιος είναι».


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ