Κοσμος

O Κλούνεϊ απέρριψε 35 εκατ. δολάρια από μια «αμφισβητήσιμη» χώρα

Πολλοί «φωτογραφίζουν» την Τουρκία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Tζορτζ Κλούνει και η σύζυγος του Αμάλ
O Tζορτζ Κλούνει και η σύζυγος του Αμάλ © Getty Images/Ideal Images

Δουλειά μιας μέρας που θα τον έκανε πλουσιότερο κατά 35 εκατομμύρια δολάρια απέρριψε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Ο σταρ του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι απέρριψε μια πρόταση για διαφήμιση αξίας 35 εκατ. δολαρίων, γιατί δεν ήθελε να συνδέσει το όνομά του με μία «κατά καιρούς αμφισβητήσιμη» χώρα.

Όπως είπε η δουλειά αυτή αφορούσε μια διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας στην οποία θα ήταν πρωταγωνιστής ωστόσο επέλεξε να την απορρίψει παρά την τεράστια αμοιβή. Ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουτίν. «Συζητήσαμε με την Αμάλ και πήραμε την απόφαση ότι δεν αξίζει τον κόπο» είπε και εξήγησε ότι η διαφήμιση σχετιζόταν με χώρα που ναι μεν είναι σύμμαχος των ΗΠΑ αλλά είναι «υπό αμφισβήτηση πολλές φορές», χωρίς να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες. Άμεσα,  όλοι έσπευσαν να κάνουν υποθέσεις για το ποια είναι αυτή η χώρα. Και πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για την Τουρκία και συγκεκριμένα την αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines. 

Ως γνωστόν, η Αμάλ Κλούνεϊ, με την οποία ο ηθοποιός είναι παντρεμένος από το 2014, είναι δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μεταξύ άλλων, έχει υπερασπιστεί την Αρμενία στην υπόθεση της γενοκτονίας, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το 2016.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ