Κοσμος

Η Μέγκαν Μαρκλ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Mail on Sunday

H Mail κατηγορούνταν για δημοσίευση επιστολής του πατέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bρετανικά Ταμπλοιντ
Bρετανικά Ταμπλοιντ © Getty Images/Ideal Image

Η Μέγκαν Μαρκλ κέρδισε την υπόθεση κατά της βρετανικής εφημερίδας Mail on Sunday για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Μέγκαν Μαρκλ και Mail on Sunday έδωσε σήμερα η βρετανική δικαιοσύνη, αφού η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι κέρδισε και την έφεση που είχε υποβάλλει η πρώην ηθοποιός. 

Η Μέγκαν Μαρκλ δικαιώθηκε τον Φεβρουάριο στην προσφυγή της στη βρετανική δικαιοσύνη για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της. Κατηγορούσε τη Mail on Sunday για τη δημοσίευση μιας επιστολής που έγραψε το 2018, στην οποία ζητούσε από τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ  να σταματήσει να λέει ψέματα στα ΜΜΕ σχετικά με τη σχέση τους.

Η βρετανική ταμπλόιντ αμφισβήτησε αυτήν την απόφαση, υποστηρίζοντας σε έφεση, που συζητήθηκε τον Νοέμβριο στο Λονδίνο, ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε γράψει αυτήν την επιστολή γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να διαρρεύσει.

Προκειμένου να στηρίξει τους ισχυρισμούς της, η Mail on Sunday παρουσίασε στο πλαίσιο της έφεσης τη μαρτυρία του Τζέισον Νάουφ, πρώην γραμματέα επικοινωνίας του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν, που επιβεβαίωνε πως το προσχέδιο της επιστολής είχε συνταχθεί, με την επισήμανση πως «θα μπορούσε να διαρρεύσει».
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ