Κοσμος

Madonna κατά Instagram: «Έριξε» post που φαινόταν η θηλή της

Η νέα της ανάρτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madonna κατά Instagram: «Έριξε» φωτογραφίες που φαινόταν η θηλή της
Madonna κατά Instagram: «Έριξε» φωτογραφίες που φαινόταν η θηλή της © Instagram

Η Madonna «επιτέθηκε» στο Instagram επειδή «κατέβασε» post της με φωτογραφίες που φαινόταν η θηλή της - Η νέα της ανάρτηση.

Με νέα της ανάρτηση, η Madonna ανέβασε εκ νέου τις φωτογραφίες που τις «κατέβασε» το Instagram επειδή φαινόταν η θηλή της, ασκώντας κριτική στις πολιτικές της πλατφόρμας.

«Αναρτώ ξανά τις φωτογραφίες που κατέβασε το Instagram χωρίς προειδοποίηση ή ενημέρωση. Ο λόγος που έδωσαν σε εκπρόσωπό μου, που δεν χειρίζεται τον λογαριασμό μου, ήταν ότι ένα μικρό κομμάτι της θηλής μου ήταν εκτεθειμένο», έγραψε στη λεζάντα της και πρόσθεσε:

«Με εκπλήσσει ακόμη ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει να φαίνεται κάθε εκατοστό ενός γυναικείου σώματος, εκτός από μία θηλή. Λες και είναι το μοναδικό κομμάτι της γυναικείας ανατομίας που μπορεί να του προσδοθούν σεξουαλικά χαρακτηριστικά. Η θηλή που θρέφει το μωρό! Δεν μπορεί η θηλή ενός άνδρα να είναι ερωτική; Και τι ισχύει για τα οπίσθια μίας γυναίκας, που ποτέ δεν λογοκρίνονται πουθενά».

«Είμαι ευγνώμων που κατάφερα να κρατήσω τα λογικά μου κατά τη διάρκεια τεσσάρων δεκαετιών λογοκρισίας, σεξισμού, ηλικιακού ρατσισμού και μισογυνισμού. Τέλειος συγχρονισμός με τα ψέματα που μας μεγάλωσαν να πιστεύουμε για τους προσκυνητές που ειρηνικά έτρωγαν μαζί με Ινδιάνους όταν έφτασαν στο Πλίμουθ Ροκ. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», ανέφερε κλείνοντας η 63χρονη σταρ.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ