Κοσμος

Adele: Γκάφα δημοσιογράφου που δεν είχε ακούσει τον δίσκο της

Ο Doran διαψεύδει ότι η τραγουδίστρια διέκοψε την συνέντευξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Adele
Adele © EPA/Simon Emmett

Adele: Η γκάφα του δημοσιογράφου, Matt Doran, που της πήρε συνέντευξη, αλλά δεν είχε ακούσει τα τραγούδια του «30».

Εξηγήσεις για την γκάφα του έδωσε ο δημοσιογράγος, Matt Doran, στην πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη που πήρε από την Adele

Ο Doran πέταξε για το Λονδίνο στις 4 Νοεμβρίου, με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου της Adele με σκοπό μια αποκλειστική συνέντευξη. Σύμφωνα με την The Daily Telegraph κατά τη διάρκεια της 20λεπτης περίπου συζήτησής τους, ο δημοσιογράφος δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στο καινούργιο άλμπουμ και όταν η ίδια η τραγουδίστρια τον ρώτησε πώς του φάνηκε, εκείνος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δεν το είχε ακούσει.

Την ίδια ώρα, τα διεθνή ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Adele εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι ο Doran πήγε «αδιάβαστος» στη συνέντευξή της, και έφυγε ενοχλημένη διακόπτοντας την συνέντευξη.

Αυτό το διαψεύδει κατηγορηματικά ο Αυστραλός δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι, αντιθέτως, η συνέντευξη κράτησε περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι είχε χάσει το email με ένα αντίγραφο προεπισκόπησης των τραγουδιών. «Ήταν παράβλεψη, αλλά όχι εσκεμμένο σνομπάρισμα», είπε στην εφημερίδα The Australian. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό email που έχω χάσει ποτέ».

παράλληλα, διέψευσε τις πληροφορίες ότι είχε αποκλειστεί από το Channel 7, μετά την απουσία του από τον αέρα.

Σημειώνεται ότι το 30 είναι, το πρώτο άλμπουμ της Adele μετά από έξι χρόνια, και κυκλοφόρησε δημόσια την Παρασκευή.

Adele: Επικρίσεις για το λάθος του Doran

Πάντως, συνάδελφοι δημοσιογράφοι επέκριναν τον Doran για την έλλειψη προετοιμασίας.

Ο συνάδελφος του Doran, Peter Ford, χαρακτήρισε το περιστατικό ντροπιαστικό και τελείως ασύμβατο με τον χαρακτήρα του Doran. Η συγγραφέας, Tarla Lambert, με τη σειρά της ήταν πιο επικριτική, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν χιλιάδες ικανοί και ταλαντούχοι ρεπόρτερ που βρίσκονται στο περιθώριο και θα σκότωναν για την ευκαιρία που δόθηκε στον Doran.

«Το γεγονός ότι αυτός θεώρησε λογικό να πάει να πάρει συνέντευξη από μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες του κόσμου, χωρίς να τη ρωτήσει για τη δουλειά της, αποτελεί επαρκή λόγο για να δοθεί μια ευκαιρία σε αυτούς τους νέους επαγγελματίες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ