Κοσμος

ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμούς ο γνωστός ράπερ Young Dolph

Είχε δεχθεί επίθεση και στο παρελθόν

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμούς ο γνωστός ράπερ Young Dolph
O ράπερ Young Dolph © GettyImages/IdealImage

Ο Άντολφ Ρόμπερτ Θόρντον Τζούνιορ, πιο γνωστός ως ράπερ Young Dolph, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Μέμφις, την πατρίδα του, την Τετάρτη (17/11).

Νεκρός από πυρά έπεσε ο γνωστός ράπερ και πατέρας δύο παιδιών Young Dolph, ενώ βρισκόταν μέσα σε κατάστημα στο Μέμφις των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο 36χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ έμπαινε σε μαγαζί με μπισκότα. Η NY Post ανέφερε ότι ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τρεις ανεξάρτητες πηγές επιβολής του νόμου.

Ο ράπερ Gucci Mane έγραψε στο Twitter: «RIP στον φίλο μου Dolph. Αυτό μου ράγισε την καρδιά».

Είναι γνωστό ότι οδηγούσε όχημα Lamborghini, το οποίο, την επίμαχη στιγμή, στάθμευσε έξω από το κατάστημα που επισκεπτόταν συχνά το θύμα. Ο ράπερ είχε, μάλιστα, διαφημίσει τα προϊόντα του συγκεκριμένου καταστήματος την περασμένη εβδομάδα.

Ο Young Dolph είχε υπάρξει και στο παρελθόν στόχος πυροβολισμών. Το 2017, συγκεκριμένα, ο ράπερ πυροβολήθηκε αρκετές φορές έξω από κατάστημα στο Χόλιγουντ, διέφυγε όμως τον κίνδυνο ύστερα από επιτυχημένη εγχείρηση.

Ο Young Dolph ήταν πολύ γνωστός και μάλιστα, είχε ονομάσει το ντεμπούτο του άλμπουμ το 2016, «King of Memphis». Το άλμπουμ έφτασε στο Νο49 του chart Billboard 200, ένα ρεκόρ που κατέρριψε το 2020 με το έβδομο άλμπουμ του, «Rich Slave», το οποίο έφτασε στο Νο4.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ