Κοσμος

ΗΠΑ: Δρομέας κατέρρευσε στον μαραθώνιο -Τερμάτισε υποβασταζόμενος

Το βίντεο με τις συγκινητικές στιγμές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο μαραθωνοδρόμος στη Νέα Υόρκη που τερμάτισε με τη βοήθεια συναθλητών του
Ο μαραθωνοδρόμος στη Νέα Υόρκη που τερμάτισε με τη βοήθεια συναθλητών του © YouTube

Στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης ένας δρομέας κατέρρευσε λίγο πριν από τον τερματισμό, με συναθλητές του να τον σηκώνουν και να τον βοηθούν να τερματίσει.

Τον γύρο του διαδικτύου συνεχίζει να κάνει το βίντεο από τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, με τον αθλητή που κατέρρευσε 200 μέτρα πριν από τη γραμμή του τερματισμού. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, συναθλητές του τον σήκωσαν στα χέρια και τον βοήθησαν να τερματίσει.

Οι συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, με αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα να μεταδίδουν και σήμερα Τετάρτη (10/11) εικόνες από το συγκεκριμένο βίντεο.

«Ο χρόνος δεν έχει σημασία», φώναζαν πολίτες στο Central Park που πήγαν να παρακολουθήσουν τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, ενώ δεν σταματούσαν να δίνουν κουράγιο στον δρομέα που κατέρρευσε λίγο πριν από τον τερματισμό. Παράλληλα, αποθέωσαν τους συναθλητές του που τον βοήθησαν.

«Ήμουν εκεί. Το είδαμε και κλάψαμε. Ήταν εξαιρετικό. Φωνάζαμε, "ο χρόνος σας δεν έχει σημασία". Είναι αδελφός σου. Σηκώστε τον. Πάμε, πάμε, πάμε. Μπορείτε. Η καλύτερη στιγμή» αναφέρει η Stacie Handwerker στο βίντεο.

«Το είδα πραγματικά. Ήταν καταπληκτικό να βλέπω όλους να συγκεντρώνονται για να τον βοηθήσουν» τόνισε από τη μεριά της η Karly Sisco, που ήταν παρούσα και είδε με τα μάτια της τις συγκινητικές στιγμές στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης με τον μαραθωνοδρόμο που τερματίζει υποβασταζόμενος από συναθλητές του.

WATCH: Two strangers help fallen runner finish NYC marathon

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ