Κοσμος

«Truth Social»: Η «απάντηση» του Ντόναλντ Τραμπ στα social media

Δημιουργεί το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμπ Τόκιο
Μεγαλειώδες χαρακτήρισε το στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων ο Τραμπ © EPA/JIM LO SCALZO

Ντόναλντ Τραμπ: Δημιουργεί το «Truth Social», το δικό του ιστότοπο social media μετά τον «διωγμό» του από Twitter, Facebook και YouTube.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δημιούργησε τον δικό του ιστότοπο social media, το «Truth Social», μετά την απαγόρευση χρήση που του έχει επιβληθεί από Twitter, Facebook και YouTube.

«Δημιούργησα τον Truth Social και τον όμιλο Trump Media and Technology για να αντισταθούμε στην τυραννία των γιγάντων της τεχνολογίας», ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος, διευκρινίζοντας ότι ο νέος ιστότοπος θα λειτουργήσει εντός 2022. Εξέφρασε την πρόθεσή του η εταιρεία που θα διαχειρίζεται τον όμιλο να εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter, μολαταύτα ο αγαπημένος σας Αμερικανός πρόεδρος φιμώνεται. Αυτό είναι απαράδεκτο», εξήγησε ο Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας ότι σκοπός του νέου ιστότοπου θα είναι να «δώσει φωνή» σε «όλους».

Η εφαρμογή για την πρόσβαση στον ιστότοπο είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο App Store της Apple και η πιλοτική («beta») λειτουργία της θα αρχίσει για προσκεκλημένους χρήστες τον Νοέμβριο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας. Θα προσφερθεί επίσης συνδρομητική υπηρεσία βίντεο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ