Κοσμος

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε σχολείο του Τέξας

Πρόκειται για 18χρόνο μαθητή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό έξω από σχολείο του Τέξας
Περιπολικό έξω από σχολείο του Τέξας (Φώτο Αρχείου) ©EPA Pool

Οι αστυνομικές αρχές του Άρλινγκτον στο Τέξας συνέλαβαν τον δράστη της σημερινής επίθεσης σε σχολείο όπου ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Ο δράστης της σημερινής επίθεσης σε σχολείο του Τέξας βρίσκεται υπό κράτηση ύστερα από ανθρωποκυνηγητό, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο βοηθός αρχηγός της αστυνομίας του Άρλινγκτον, Κέβιν Κόλμπι.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα στο Ott Cribbs στο Άρλινγκτον του Τέξας. Και οι ντετέκτιβ μιλούν μαζί του αυτή τη στιγμή», είπε ο Κόλμπι ο οποίος ενημέρωσε και για την κατάσταση της υγείας των τεσσάρων τραυματιών. «Είναι εκτός κινδύνου και οι τέσσερις, οι τρεις μάλιστα θα πάρουν σύντομα εξιτήριο». 

Νωρίτερα σήμερα, ο 18 χρόνος Τίμοθι Σίπκινς, άνοιξε πυρ στον 2ο όροφο του σχολείου τραυματίζοντας τέσσερις μαθητές, μετά από καβγά μέσα στην τάξη. 

Το σχολείο έκλεισε, ενώ δάσκαλοι και μαθητές πήραν εντολή να παραμείνουν κλειδωμένοι στις τάξεις και στα γραφεία τους. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Δύο ώρες μετά το περιστατικό, το CBSN μετέδωσε εικόνες με μια ομάδα μαθητών να εξέρχεται συντεταγμένα από το σχολείο. Ο σερίφης ανακοίνωσε ότι οι μαθητές εξέρχονται σταδιακά και με ασφάλεια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ