Κοσμος

«Ο Τραμπ διψά για εκδίκηση το 2024- Τρέμω στην ιδέα νίκης του»

Αυτό δηλώνει η πρώην εκπρόσωπος του Στέφανι Γκρίσαμ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mπλουζάκι υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ σε συγκέντρωση στη Τζόρτζια
Mπλουζάκι υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ σε συγκέντρωση στη Τζόρτζια ©EPA Pool

Η πρώην εκπρόσωπος τύπου επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει την ανησυχία της για το ενδεχόμενο νίκης του πρώην προέδρου το 2024.

Την ώρα που πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σε απόσπασμα συνέντευξής του ότι θα λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των εκλογών του 2024, η πρώην εκπρόσωπος τύπου του Στέφανι Γκρίσαμ εκφράζει την ανησυχία της. 

«Είναι ξεκάθαρα το φαβορί στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα», δήλωσε η Γκρίσαμ σε εκπομπή του ABC. «Θέλω απλώς να προειδοποιήσω ότι μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του χωρίς να ανησυχεί πια για την επανεκλογή, θα εκδικηθεί, πιθανότατα θα με δρακόντειες πολιτικές».

Σημειώνεται ότι η Στέφανι Γκρίσαμ κατέγραψε τις εμπειρίες της κατά την διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της θητείας της στο Λευκό Οίκο. Το βιβλίο της, που ενδέχεται να αποκαλύψει «νέα σκάνδαλα», θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Τραμπ: Σίγουρος ότι θα λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων το 2024

Σε μία συνέντευξη στο Yahoo Finance, η οποία έχει προγραμματιστεί να δημοσιευτεί σήμερα, ο Τραμπ δήλωσε πως πιστεύει ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι θα αποχωρήσουν», αν ο ίδιος εισέλθει στην προεκλογική εκστρατεία, συμπεριλαμβανομένου και του ΝτεΣάντις.

Ο ΝτεΣάντις είναι σύμμαχος του πρώην προέδρου, ο οποίος θεωρείται ένας εν δυνάμει υποψήφιος στον προκριματικό κύκλο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

«Αν βρεθώ αντιμέτωπος μαζί του θα τον νικήσω, όπως θα νικήσω και οποιονδήποτε άλλο» είπε ο Τραμπ.

Ούτε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά ούτε και ο ΝτεΣάντις έχουν εισέλθει επίσημα στον προεκλογικό αγώνα, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει ευρύτερα γνωστό ότι ο Τραμπ επιδιώκει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο και ο κυβερνήτης της Φλόριντα την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει την επανεκλογή του.

Στη συνέντευξη, ο Τραμπ εμφανίστηκε σίγουρος για την ικανότητά του να εξασφαλίσει την πρόκρισή του με ευκολία στην περίπτωση που θα είναι υποψήφιος, επικαλούμενος την υποστήριξη που έχει από τη βάση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αλλά είπε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να δεσμευτεί ότι θα το πράξει.

«Αν θα κατέβω, νομίζω ότι θα πάω εξαιρετικά καλά» δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι στηρίζει τις προβλέψεις του τόσο στις δημοσκοπήσεις, όσο και στον «ενθουσιασμό» των ψηφοφόρων.

Με φόντο τα παραπάνω, η Κέλιαν Κονγούει, πρώην διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ το 2016 και σύμβουλος του Λευκού Οίκου, είπε στην εφημερίδα Washington Post «Κανείς δεν μπορεί να βγει μπροστά κάτι μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ