Κοσμος

Εμινέ: Σάλος στην Τουρκία για το ρολόι της συζύγου του Ερντογάν

Αξίας 30.000 ευρώ - Το φόρεσε σε παρουσίαση βιβλίου στη Νέα Υόρκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Εμινέ Ερντογάν με το ρολόι «Happy Diamonds» του luxury οίκου Chopard, αξίας 30.000 ευρώ στη Νέα Υόρκη
Η Εμινέ Ερντογάν με το ρολόι «Happy Diamonds» του luxury οίκου Chopard, αξίας 30.000 ευρώ στη Νέα Υόρκη @Ahmet_Erozan/Twitter

Το ρολόι της Εμινέ Ερντογάν, αξίας 30.000 ευρώ, και οι σφοδρές αντιδράσεις μετά την παρουσίαση του βιβλίου της στη Νέα Υόρκη.

Σφοδρή κριτική δέχεται -για μία ακόμη φορά- η Εμινέ Ερντογάν. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας με τα ακριβά γούστα, σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε με το ρολόι που φόρεσε στην παρουσίαση του βιβλίου της στη Νέα Υόρκη.

«Τα ταξίδια μου στην Αφρική» είναι ο τίτλος του βιβλίου, το οποίο παρουσίασε η Εμινέ Ερντογάν, καθώς βρέθηκε στο «Μεγάλο Μήλο» στο πλαίσιο του ταξιδιού του συζύγου της για την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Το συγκεκριμένο ρολόι που είχε στο χέρι της η σύζυγος του Τούρκου προέδρου κοστίζει 30.000 ευρώ. Λαμβάνοντας υπόψιν την οικονομική κρίση που συνεχίζει να μαστίζει την Τουρκία, με την τουρκική λίρα να δέχεται μεγάλες πιέσεις και να υφίσταται τη μία υποτίμηση έναντι του δολαρίου μετά την άλλη, οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές.

Emine Erdoğan'ın hatıralarını kaleme aldığı “Afrika Seyahatlerim” adlı ilk kitabının tanıtımı

Χαμός στο Twitter για την Εμινέ Ερντογάν - Η αιχμηρή ανάρτηση Τούρκου βουλευτή για το ρολόι

Ο Αχμέτ Εροζάν, Τούρκος βουλευτής της αντιπολίτευσης, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, επισημαίνοντας σε μήνυμά του στο Twitter ότι πρόκειται για το ρολόι «Happy Diamonds» του οίκου Chopard, με αξία που φθάνει τις 30.000 ευρώ.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, και σχολίασε καυστικά και με έντονα ειρωνική διάθεση ότι αυτό το πανάκριβο αξεσουάρ ταιριάζει με τη φτώχεια στην Αφρική, στην οποία αναφέρεται η σύζυγος του Ερντογάν στο βιβλίο της.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020 και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε Τουρκία και Γαλλία, με τον Ερντογάν να καλεί σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, η σύζυγός του, Εμινέ, εμφανίστηκε με τσάντα του γαλλικού οίκου Hermes, αξίας 50.000 ευρώ. Αυτή η εμφάνιση προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ