1821 Digital Gallery
Έξι συν ένα καθυστερημένα δώρα

Έξι συν ένα καθυστερημένα δώρα

Ιδέες για να ξεχαστεί η καθυστέρηση..

Η κρίση και τα νέα δεδομένα πιθανόν να μην επέτρεψαν σε αρκετούς να κάνουν στην ώρα τους τα δώρα που ήθελαν, ή έπρεπε να κάνουν. Το ειδικό επιτελείο της AV team έψαξε στο διαδίκτυο και βρήκε δώρα που μπορείτε να παραγγείλετε μέσω internet. Αν και καθυστερημένα, τα συγκεκριμένα δώρα μπορεί να κάνουν τους παραλήπτες να αντιπαρέρθουν την καθυστέρηση..Υπάρχουν δώρα για πολλές  περιπτώσεις απαιτητικών παραληπτών δώρων.

Γατόφιλος/ Dj

"Νιαουρίζει" περισσότερο και από την γάτα του, επειδή τον ξεχάσατε; Με αυτό το δώρο θα αλλάξετε την κατάσταση σε χρόνο dt. Πικ -απ με πλατό ξύστρα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι Dj και λατρεύουν οι γάτες για να ξύνούν τα νύχια τους. Το δώρο εγγυάται πολλαπλή επιτυχία αφού το ανέβασμα φωτό με γάτο Dj στα Social media, σημαίνει πολλά like.  

imageimage

imageimage


Πολυταξιδευμένος/ λανθάνων τζογαδόρος

Έχει συναντήσει τον αποθανόντα πρόεδρο της Βορείου Κορέας, έχει κάνει ωτοστόπ στις Άνδεις, κοιμάται στην Αθήνα και ξυπνάει στο Άμστερνταμ, του αξίζει ένα δώρο ανάλογο. Ξυστός χάρτης, όπου ξύνει τα μέρη που έχει επισκεφθεί- όπως γίνεται και με τα ξυστά λαχεία. Η πίσω όψη είναι σχεδιασμένη κατάλληλα για να σημειώνει και τις πτήσεις.

imageimage

imageimage


Φωτορεπόρτερ/ κυνόφιλος/φωτογράφος

Σχετικα
EMA: Ασφαλής η τρίτη δόση και στο διάστημα των τριών μηνών
EMA: Ασφαλής η τρίτη δόση και στο διάστημα των τριών μηνών

Πάντα ήθελε να δει τον κόσμο από το ύψος του σκύλου, να κυνηγήσει μια σκυλίτσα, να δαγκώσει τον κλέφτη και για όλα αυτά να υπάρχει μια φωτογραφία. Με τη συγκεκριμένη μηχανή ο έμπειρος φωτορεπόρτερ μπορεί ακόμα και να στείλει τον εκπαιδεύμενο σκύλο στην πρώτη γραμμή και να πάρει το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας του 2013.

nn


Εκκεντρικός/ γευσιγνώστης (ή και τα δύο μαζί)

Του αρέσουν τα περίεργα. Η ανάγκη του για διαρκείς αλλαγές τον οδηγεί σε ακρότητες και ανώφελους πειραματισμούς. Αυτός ο τύπος χρειάζεται κάτι που να τον εντυπωσιάσει, κάτι που να υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία. Μια νέα γεύση που θα του αλλάξει τη μέρα από το πρωϊ. Οδοντόκρεμα με γεύση μπέικον ή κέικ, καθώς και νήμα για ολοκληρωμένη φροντίδα...

nn


Ρομαντικός/ λάτρης του διαστήματος/ ακριβής

Το φεγγάρι είναι γεμάτο απόψε αλλά τα υπόλοιπα βράδια; Με αυτό το δώρο το φεγγάρι θα είναι πάντα ολόγιoμο στην κουζίνα ή στο σαλόνι. Και όχι μόνο γεμάτο αλλά και φωσφορίζων ρολόι τοίχου, για όλους τους ρομαντικούς και σεληνιασμένους. Θα καθίσει από κάτω και μπορεί να ξαναβρεί το feeling της βραδιάς που τον/ την γνώρισε..

imageimage


Βιολόγος/ περίεργος/φανατικός του μικρόκοσμου

Τα ποντίκια έχουν δεινοπαθήσει στα χέρια του-έτσι λένε εξελίσσεται η επιστήμη. Τα μαμούνια και τα φύλλα είναι φίλοι του ενώ πρόσφατα ασπάστηκε την ολιστική οικολογία και έχει γίνει ιδιαίτερα περίεργος. Μικροσκόπιο τσέπης με μεγέθυνση 30x, γι' αυτούς που θέλουν να μεταφέρουν παντού την εργαστηριακή έρευνα.

imagen


Ειδική κατηγορία: Διακοπή σχέσεων (μετά δώρου)

Δεν τον ξεχάσατε τυχαία. Δώρο ετεροχρονισμένο και εχθρικό. Από καιρό ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν σας λέει τίποτα, δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στην ζωή σας και θέλετε αυτή η σχέση να τελειώσει το γρηγορότερο. Η κούπα-λεκάνη μπορεί και να τα καταφέρει. Είτε πεταχθεί από το παράθυρο είτε όχι, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο.

nn

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5