Trending Now

Γυναίκα κόλλησε στην καμινάδα σπιτιού στις ΗΠΑ: Τι συνέβη (video)

Ο καβγάς που προηγήθηκε και η επιχείρηση απεγκλωβισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστες στην καμινάδα που σφήνωσε η γυναίκα στις ΗΠΑ
Πυροσβέστες στην καμινάδα που σφήνωσε η γυναίκα στις ΗΠΑ © YouTube/OnScene.TV

Σε καμινάδα σπιτιού «φράκαρε» γυναίκα στο Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ. Πυροσβέστες προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της. Πώς σφήνωσε.

Μέσα από το τζάκι επιχείρησε να μπει στο σπίτι μια γυναίκα στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να σφηνώσει στην καμινάδα.

Αμερικανικά τηλεοπτικά ΜΜΕ μετέδωσαν απίστευτες εικόνες από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ. Πυροσβέστες συνδράμουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της γυναίκας από την καμινάδα του σπιτιού.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε την Κυριακή (20.02). Η γυναίκα είχε σφηνώσει ανάποδα στην καμινάδα, με τα πόδια της να εξέχουν. Το κεφάλι της απείχε περίπου δύο μέτρα από το έδαφος. Πριν επιχειρήσει να μπει στο σπίτι μέσα από το τζάκι, προηγήθηκε καβγάς.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε περισσότερο από μια ώρα. Η γυναίκα που σφήνωσε στην καμινάδα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες.

Το βίντεο με τη γυναίκα να έχει κολλήσει σε καμινάδα σπιτιού

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνονται οι πυροσβέστες να βρίσκονται γύρω από την καμινάδα μέσα στην οποία έχει σφηνώσει η 31χρονη.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής πυροσβεστικής του Σαν Ντιέγκο, Τόμι Σαρπεντιέ, δήλωσε: «Τα συνεργεία μας κατέστρωσαν ένα σχέδιο και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πιθανές λύσεις».

Και εξήγησε: «Κάποια συνεργεία μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και προσπαθούσαν να παραβιάσουν τον τοίχο για να την προσεγγίσουν, καθώς άλλα συνεργεία είχαν ανεβεί στην οροφή και χρησιμοποιούσαν ένα τρίποδο και ένα σχοινί. Τελικά, καταφέραμε να τη βγάλουμε».

Όπως είπε, η κατάσταση με τη γυναίκα που σφήνωσε στην καμινάδα ήταν δύσκολη, καθώς το ζητούμενο ήταν να την απεγκλωβίσουν χωρίς να υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Woman Rescued After Being Stuck In Chimney 2/20/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ