Trending Now

Σασμός: Η Βασιλική θα πεθάνει τελικά; - Τι λέει ο συγγραφέας

Αποκαλυπτικός ο Σπύρος Πετρουλάκης

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασιλική και Μαθιός στη σειρά «Σασμός»
Βασιλική και Μαθιός στη σειρά «Σασμός» © Alpha TV

Μιλώντας για τη σειρά «Σασμός» και τη Βασιλική, ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του βιβλίου, απάντησε αν θα πεθάνει τελικά η αγαπημένη του Μαθιού.

Στη σειρά «Σασμός», η Βασιλική είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα για τα οποία κυκλοφορούν spoiler. Ο Σπύρος Πετρουλάκης είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, πάνω στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη σειρά του Alpha που σημειώνει μεγάλη τηλεθέαση σε κάθε επεισόδιο. Μιλώντας για τη σειρά «Σασμός» και τις ραγδαίες εξελίξεις, ο συγγραφέας αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για τη συνέχεια.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι η τηλεοπτική «Βασιλική» και ένα από τα spoiler αναφέρει ότι θα πεθάνει.

Συγκεκριμένα κυκλοφορεί στα social media ότι θα τη σκοτώσει η Καλλιόπη. Η είδηση ότι η Βασιλική είναι νεκρή θα προκαλέσει συναισθηματική κατάρρευση στον Μαθιό, ο οποίος την αγαπά από νεαρή ηλικία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Σπύρος Πετρουλάκης φαίνεται να ανατρέπει ένα από τα πιο δυνατά spoiler για τη σειρά «Σασμός».

Η Βασιλική πεθαίνει στη σειρά «Σασμός» ή μήπως όχι; Τι απαντά ο συγγραφέας του βιβλίου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σπύρος Πετρουλάκης κλήθηκε να απαντήσει αν τελικά η Βασιλική πεθαίνει στην τηλεοπτική σειρά. Ιδού τι απάντησε:

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε, γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να πω και πιο απλά, μπακαλίστικα, το κέρδισε με το σπαθί της...».

 

 

«Και με την ερμηνεία της, αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος και τους ήθελε μαζί. Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει» πρόσθεσε, βάζοντας «φωτιά» στα social media.

 

 

«Άρα δεν πεθαίνει η Βασιλική;», ήταν η ερώτηση από την Κατερίνα Καινούργιου. Ο συγγραφέας του βιβλίου Σπύρος Πετρουλάκης απάντησε:

«Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμη. Όλα θα αποκαλυφθούν, η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο με διανθισμένες ιστορίες. Θα το μάθει η Βασιλική πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή».

«Σασμός»: Τι θα γινει με τον θάνατο της Βασιλικής.

Σασμός: Το νέο τραγούδι που ακούστηκε για πρώτη φορά στη σειρά

Υπενθυμίζεται ότι ένα νέο τραγούδι στη σειρά «Σασμός» του Alpha ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικά επεισόδια.

Ονομάζεται «Φως» και τη μουσική έχει γράψει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι και αυτός που ερμηνεύει το νέο τραγούδι στη σειρά «Σασμός».

«Φως» | Νίκος Τερζής – Γιάννης Κότσιρας l Σασμός | Δευτέρα – Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ