Trending Now

Αγγλία: Αγρότης σήκωσε με κλαρκ όχημα που του έκλεινε την είσοδο

Δικαιώθηκε στο δικαστήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με κλαρκ σήκωσε αυτοκίνητο αγρότης στην Αγγλία
Με κλαρκ σήκωσε αυτοκίνητο αγρότης στην Αγγλία © YouTube/Guardian News

Στην Αγγλία αγρότης χρησιμοποιήσε ένα κλαρκ για να απομακρύνει αυτοκίνητο από την είσοδο στο κτήμα του. Το βίντεο με τις απίστευτες εικόνες και η δίκη.

Αθώος κρίθηκε ο αγρότης στην Αγγλία που σήκωσε με κλαρκ ένα αυτοκίνητο. Είχε προηγηθεί καβγάς με τον οδηγό, καθώς το όχημα έκλεινε την είσοδο στο κτήμα του αγρότη.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στην κομητεία Ντάραμ τον περασμένο Ιούνιο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, ο αγρότης σήκωσε με κλαρκ το αυτοκίνητο, τύπου Vauxhall Corsa, και το πέταξε στην άκρη του δρόμου.

Έξαλλος ο οδηγός του οχήματος δεν σταματά να χτυπά με κλοτσιές και μπουνιές το κλαρκ. Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον 57χρονο Ρόμπερτ Χούπερ.

Η δίκη τράβηξε την προσοχή αγγλικών ΜΜΕ, την ώρα που το βίντεο με το κλαρκ και το αυτοκίνητο κάνουν τον γύρο των social media.

Farmer uses forklift tractor to push and flip car off his land

Τι κατέθεσε ο αγρότης στην Αγγλία - Ο καβγάς με τον οδηγό και το κλαρκ

«Το σπίτι ενός Άγγλου είναι το κάστρο του» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 57χρονος αγρότης, επισημαίνοντας ότι ο 21χρονος Τσάρλι Μπερνς, οδηγός του αυτοκινήτου, τον χτύπησε όταν του ζήτησε με ευγενικό τρόπο να απομακρύνει το ΙΧ από την είσοδο του αγροκτήματος.

«Σκέφτηκα: Έχουμε πρόβλημα. Αυτοί είναι δύο και με τα μισά μου χρόνια. Δεν ήξερα τι όπλα πιθανώς κουβαλούσαν πάνω τους ή τις προθέσεις τους. Σκέφτηκα ότι αν φύγει το αυτοκίνητο από το κτήμα μου, θα φύγουν και αυτοί» ανέφερε επίσης ο αγρότης.

Και ξεκαθάρισε: «Ένιωσα να απειλούμαι. Για τους Άγγλους τα σπίτια τους είναι τα κάστρα τους και το δικό μου κάστρο αρχίζει από την πύλη».

Γιατί δικαιώθηκε ο αγρότης με το κλαρκ στην Αγγλία - Το δεδικασμένο από το 1604 μ.Χ

Ο συνήγορος υπεράσπισης του αγρότη, Μάικλ Ρόουλινσον, εξήγησε ότι η συγκεκριμένη φράση αποτελεί απόφθεγμα δικαστή του 17ου αι. Ο σερ Έντουαρντ Κόουκ είχε δημιουργήσει δεδικασμένο με απόφασή του σε ανάλογη υπόθεση το 1604 μ.Χ.

Όταν το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι αθωώνεται ο αγρότης που απομάκρυνε με κλαρκ σταθμευμένο αυτοκίνητο από την είσοδο του αγροκτήματος, ο κόσμος στην αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ