TV & Media

Η Κρις Τζένερ ξεγλίστρησε από την ερώτηση για την Κιμ Καρντάσιαν

Με «πάσα» από την Στόρμι, κόρη της Κάιλι Τζένερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 by Kevin Mazur/MG21/Getty Images for The Met Museum/Vogue )
Κρις Τζένερ © Kevin Mazur/MG21/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Κατά τη διάρκεια της Κρις Τζένερ στο CNN, η παρέμβαση της εγγονής της Στόρμι, της έδωσε την ευκαιρία να μην απαντήσει για την προσωπική ζωή της Κιμ Καρντάσιαν.

«Όλοι μιλούν για τη νέα σχέση της Kim με τον Pete Davidson. Είχατε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί τους; Πώς είναι ως ζευγάρι;» ρώτησε ο παρουσιαστής την Κρις Τζένερ μάνατζερ και μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν. 


Λίγο πριν απαντήσει η Κρις Τζένερ ο συμπαρουσιαστής Άντερσον Κούπερ είπε «Έχετε έναν επισκέπτη».

«Ξέρω, αυτή είναι η μικρή Στόρμι», είπε η Τζένερ πριν η 3χρονη πηδήξει στην αγκαλιά της γιαγιάς της. «Γεια σου, Στόρμι. Κάθεσαι εδώ. Ωραία απόσπαση της προσοχής! Καλό timing, Στόρμι. Τέλεια. Ακριβώς». 

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail απαθανάτισε τον Νοέμβριο την Κιμ Καρντάσιαν και τον Πιτ Ντεβισον την ώρα που κατέβαιναν από το αυτοκίνητο, για να απολαύσουν τη βόλτα τους στο Palm Springs, στην Καλιφόρνια, ενώ κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Να σημειωθεί ότι η Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ τον Φεβρουάριο του 2021 έπειτα από επτά χρόνια γάμου. Από την πλευρά του ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει αρκετές κατακτήσεις στο ενεργητικό του, όπως η Αριάνα Γκράντε, με την οποία αρραβωνιάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα, η Κάια Γκέρμπερ, η Κέιτ Μπέικινσεϊλ και η Φοίβη Ντίνεβορ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ