TV & Media

H Dua Lipa συνδυάζει καλοκαίρι με Χριστούγεννα (εικόνες)

Οι sexy φωτογραφίες της μέσα στο κρύο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Dua Lipa με μαγιό αλλά και μπότες στο κρύο
H Dua Lipa με μαγιό αλλά και μπότες στο κρύο © Instagram/dualipa

H Dua Lipa φόρεσε μαγιό και μπότες, συνδυάζοντας το καλοκαίρι με τα Χριστούγεννα.

Με μία ομολογουμένως μη ενδεδειγμένη ενδυμασία προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα η Dua Lipa. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο Soho Farmhouse της κομητείας Oxfordshire με τις φίλες της και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες. 

Η φρεσκοχωρισμένη Dua Lipa φαίνεται ότι οργάνωσε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Αγγλία και δείχνει να μην κρυώνει καθόλου, ακόμα και όταν ποζάρει μόνο με το μαγιό της. 

Η 26χρονη δημοσίευσε τρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μπικίνι, φορώντας όμως και χειμωνιάτικες, άσπρες μπότες με γούνα και κόκκινα κορδόνια για να ταιριάζει περισσότερο με τις θερμοκρασίες της εποχής.

Φυσικά, οι φωτογραφίες της αμέσως έγιναν viral και μία ημέρα αργότερα έχουν συγκεντρώσει 5,6 εκατομμύρα likes αλλά και περισσότερα από 16 χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από αυτά, άκρως κολακευτικά. 

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Dua Lipa, βλέπουμε εκείνη και μία από τις φίλες της να αγκαλιάζονται, ενώ έχουν απλώσει στο πρόσωπό τους μάσκες περιποίησης και φορούν πιτζάμες.

 

 

Οι «επικίνδυνες αποστολές» μέσα στο κρύο για την αλβανικής καταγωγής ερμηνεύτρια περιελάμβαναν και βουτιές σε υδρομασάζ σε εξωτερικό χώρο, στιγμιότυπα που επίσης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.  

 

 

Σημειώνεται ότι η Dua Lipa είναι και πάλι ελεύθερη, καθώς πηγές αναφέρουν ότι η 26χρονη pop σταρ και το 22χρονο μοντέλο, Anwar Hadid, αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ