Trending Now

Με τον πρώην και τη γυναίκα του στην ίδια αίθουσα τοκετού (video)

«Τότε μπήκαν μέσα… Είχαμε οπτική επαφή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Μάντι Τσιφέλι βρέθηκε στην ίδια αίθουσα τοκετού με τον πρώην και την ετοιμόγεννη γυναίκα του
H Μάντι Τσιφέλι βρέθηκε στην ίδια αίθουσα τοκετού με τον πρώην και την ετοιμόγεννη γυναίκα του @madi_lane/TikTok

Πήγε στο νοσοκομείο και στην ίδια αίθουσα τοκετού ήταν ο πρώην της μαζί με την έγκυο γυναίκα του. Το viral βίντεο στο TikTok.

Έγκυος αντίκρισε στην αίθουσα τοκετού τον πρώην της και την ετοιμόγεννη γυναίκα του. Πρόκειται για τη Μάντι Τσιφέλι, η οποία ανήρτησε και το σχετικό βίντεο στο TikTok.

Όπως ενημερώνει, διαπίστωσε με έκπληξη ότι ο πρώην και η γυναίκα του βρίσκονται στην ίδια αίθουσα τοκετού.

Τουλάχιστον, ανάμεσά τους υπήρχε μια κουρτίνα που τους χώριζε. «Όταν ο πρώην σου και η γυναίκα του βρίσκονται στην ίδια αίθουσα τοκετού μαζί σου» έγραψε. Και πρόσθεσε: «Το νοσοκομείο ήταν πολύ γεμάτο από ετοιμόγεννες, αλλά τουλάχιστον είχαμε μία κουρτίνα ανάμεσά μας».

«Είμαι μόλις 25 εβδομάδων έγκυος και ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου, οπότε ο γιατρός μου ήθελε να έρθω στο νοσοκομείο για επιπλέον προφυλάξεις. Αλλά στο νοσοκομείο επικρατούσε τρέλα. Τα Επείγοντα ήταν γεμάτα, όπως επίσης και η αίθουσα τοκετού» εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Όλα ήταν καλά στην αρχή και ο Κόντι (σ.σ. ο σύντροφός της) και εγώ πήραμε ένα δωμάτιο, ήταν μια χαρά. Του είπα πως πραγματικά την τελευταία φορά που ήμουν εδώ, έπρεπε να μοιραστώ ένα δωμάτιο με κάποιον και πως ήταν φρικτή εμπειρία γιατί απλώς φώναζε η άλλη γυναίκα όλη την ώρα».

Με τον πρώην και τη γυναίκα του στην ίδια αίθουσα τοκετού - «Καθόμασταν και ψιθυρίζαμε»

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, καθώς το νοσοκομείο γέμιζε, τους ενημέρωσαν από τον όροφο πως έπρεπε να μοιραστούν το δωμάτιο με ένα ζευγάρι.

«Τότε μπήκαν μέσα… Είχαμε οπτική επαφή. Ευτυχώς υπήρχε μια κουρτίνα ανάμεσά μας, αλλά ήταν τόσο άβολο. Απλά ένιωθα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω. Έτσι, ο Κόντι κι εγώ απλά καθόμασταν εκεί και ψιθυρίζαμε» ανέφερε επίσης.

Και κατέληξε : «Νομίζω ότι ήταν πολύ ειρωνικό και περίεργο όλο αυτό». Το βίντεο για τον πρώην και τη ετοιμόγεννη γυναίκα του στην ίδια αίθουσα τοκετού, έχει γίνει viral στο Tik Tok, ξεπερνώντας τα 2,5 εκατομμύρια προβολές.

@madi_lane_

The hospital was too full for L&D at least we had a curtain😂🙌🏻 ##fyp

♬ sound ni grace - BENGBENGMARCOS

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ