Trending Now

Η πατάτα στην Κύπρο που έχει γίνει viral στο Twitter (εικόνες)

Το ομοίωμα για το οποίο γίνεται «πάρτι» στα social

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύπρος: Η τεράστια πατάτα στην κοινότητα Ξυλοφάγος για την οποία μιλά όλο το Twitter
Κύπρος: Η τεράστια πατάτα στην κοινότητα Ξυλοφάγος για την οποία μιλά όλο το Twitter © politis.com.cy

Πώς μια πατάτα στην Κύπρο έγινε viral στα social media, μετά την τοποθέτησή της στο χωριό Ξυλοφάγο δίπλα σε αυτοκινητόδρομο.

Θέμα συζήτησης έχει γίνει μια πατάτα στην Κύπρο. Στο Twitter έχει γίνει «πάρτι» για το ομοίωμα πατάτας που τοποθέτησε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου στην είσοδο του χωριού.

Το συμβούλιο αποφάσισε να βάλει τον «Big Potato» στο συγκεκριμένο σημείο για να τονίσει ότι η Ξυλοφάγος είναι ένα από τα χωριά στην Κύπρο με μεγάλη παραγωγή πατάτας.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν έμεινε ασχολίαστη από χρήστες στα social media, καθώς το σχήμα της δημιουργεί διάφορους... συνειρμούς. Η εικόνα με την τεράστια πατάτα στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Λάρνακα με την Αγία Νάπα έχει γίνει viral.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, στην Ξυλοφάγο κάθε χρόνο πραγματοποιείται διεθνές φεστιβάλ πατάτας, στο πλαίσιο κινήσεων για την ενίσχυση μεταξύ άλλων του αγροτουρισμού.

Τοπικοί αξιωματούχοι ανέφεραν σε δηλώσεις τους ότι το συγκεκριμένο «μνημείο πατάτας» θα αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες, οι οποίοι θα θελήσουν να βγάλουν μια φωτογραφία.

Τεράστια πατάτα στην Κύπρο - Τι λέει ο κοινοτάρχης Ξυλοφάγου

Σε δηλώσεις του στο sigmalive, ο κοινοτάρχης Ξυλοφάγου -πρώην βουλευτής ΔΗΣΥ- Γεώργιος Τάσου, μίλησε για την απόφαση να μπει η διακοσμητική πατάτα στην είσοδο του χωριού.

Μεταξύ άλλων υπενθύμισε ότι σε πολλές πόλεις στην Ευρώπη έχουν τοποθετηθεί ομοιώματα από διάφορα προϊόντα. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι η συγκεκριμένη πατάτα ανήκει στην ποικιλία «σπούντα».

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι η διακόσμηση δεν έχει ολοκληρωθεί στον «Big Potato», καθώς λείπει το... κοκκινόχωμα, το οποίο και θα τοποθετηθεί λίαν συντόμως. Το ύψος της τεράστιας πατάτας φθάνει τα 4 μέτρα.

«Αν το μυαλό κάποιου είναι... λερωμένο, σκέφτεται ό,τι είναι να σκεφτεί» απάντησε σε ερώτηση για τους συνειρμούς που προκαλεί το συγκεκριμένο ομοίωμα πατάτας.

Το ομοίωμα πατάτας στην Ξυλοφάγου που έγινε viral

Χαμός στο Twitter για το ομοίωμα πατάτας στην Κύπρο - Τα σχόλια

Αρκετοί χρήστες στα social media ήταν επιφυλακτικοί για το αν ισχύει αυτό που έβλεπαν στις φωτογραφίες. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, μάλιστα, που έκαναν λόγο για φάρσα ή fake news από τρολ του διαδικτύου. Όταν διαπίστωσαν, όμως, ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία, ξεκίνησε το «πάρτι».

Τα σχόλια για την τεράστια πατάτα στην Κύπρο έδιναν και έπαιρναν, με ορισμένους να συνδέουν το συγκεκριμένο ομοίωμα ακόμα και με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, την ώρα που άλλοι το παρουσιάζουν ως εν δυνάμει σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου οικισμού.

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ