Visual Browsing

Πώς ένα τεστ γενετικής καταγωγής μπορεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα μιας οικογένειας

χριστουγεννιάτικο δώρο
© Jan Vašek
Καλύτερα να αφήσετε τα πρωτότυπα δώρα και να περιοριστείτε σε ένα καλό βιβλίο και ένα ζευγάρι κάλτσες
  • A-
  • A+
0

Τα Χριστούγεννα όλοι ψάχνουμε τι δώρα θα πάρουμε στην οικογένεια μας. Άλλοι παίζουν εκ του ασφαλούς και αγοράζουν ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και διακοσμητικά και άλλοι προσπαθούν να πρωτοτυπήσουν, όχι πάντα με ευχάριστα αποτελέσματα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο χρήστης του Reddit, Snorkels721, ο οποίος αποφάσισε να αγοράσει στην οικογένεια του πακέτα τεστ γενετικής καταγωγής, για να ανακαλύψουν τις ρίζες τους, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι όπως τα περίμενε.

Συγκεκριμένα, στην δημοσίευση του αναφέρει ότι αγόρασε 6 πακέτα, για τον εαυτό του, τους γονείς του, τον αδερφό του και τις δύο αδερφές του. Ωστόσο, όταν άνοιξαν τα δώρα η μαμά του άρχισε να πανικοβάλλεται λέγοντας, αρχικά, ότι θα υπάρχουν επικίνδυνα χημικά στα εργαλεία, ενώ μετά προσπάθησε να τους πείσει να κάνει μόνο ένα από τα παιδιά το τεστ, αφού ότι κι αν έβγαινε θα ίσχυε για όλους.

reddit

reddit
Σχετικα
Τα YOLO της Παρασκευής 03.07.2020
Τα YOLO της Παρασκευής 03.07.2020

Στην πορεία, οι γονείς του άρχισαν να τσακώνονται στο πάνω πάτωμα του σπιτιού, ενώ αυτός και τα αδέρφια του προσπαθούσαν, όπως αναφέρει, να καταλάβουν ποιος από όλους έχει άλλον πατέρα. Ωστόσο, ενώ όλοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι η μαμά τους είχε απατήσει τον πατέρα τους και είχε μείνει έγκυος, κρύβοντας τόσα χρόνια και από τον ίδιο ότι το παιδί δεν ήταν βιολογικά δικό του, η ιστορία ήταν τελικά κάπως διαφορετική:

«ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ. Τελικά, ο μπαμπάς της αδερφής μου πέθανε λίγο αφότου γεννήθηκε. Ένας καλός φίλος της μαμάς μου την βοήθησε κατά τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της και κατέληξαν να ερωτεύονται και να δημιουργούν την υπόλοιπη οικογένεια μας. Δεν μας το είπαν ποτέ, λόγω του πόσο δύσκολα είχε περάσει η μαμά μου. Χθες το βράδυ ήταν αρκετά δυνατή, ώστε να μοιραστεί ιστορίες και φωτογραφίες μαζί μας για πρώτη φορά και αυτό πραγματικά μας έφερε πιο κοντά ως οικογένεια. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ. Και ναι, όλοι ανυπομονούμε να λάβουμε τα αποτελέσματα των τεστ μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!»

reddit
Σχετικα
Κύματα παρέσυραν γαμπρό και νύφη την ώρα της φωτογράφισης
Κύματα παρέσυραν γαμπρό και νύφη την ώρα της φωτογράφισης

Η ιστορία αυτή είχε ένα αίσιο σχετικά τέλος, ωστόσο στα σχόλια πολλοί αναφέρθηκαν σε παρόμοια βιώματα τους, τα οποία δεν είχαν την ίδια κατάληξη. Ένας χρήστης ανέφερε ότι ο θείος και η θεία του παίρνουν διαζύγιο, γιατί από το ίδιο τεστ αποκαλύφθηκε ότι η μεγαλύτερη κόρη τους είχε άλλον πατέρα, ενώ σε κάποιον άλλον συνέβη το ακριβώς αντίθετο, αφού ο θείος του είχε πάρει διαζύγιο νομίζοντας ότι η πρώην γυναίκα του τον απατούσε και ότι η μικρότερη κόρη τους δεν ήταν βιολογικό του παιδί, αλλά με το τεστ ανακάλυψαν ότι τελικά έκανε λάθος όλο αυτό το διάστημα.

reddit

reddit

Το ηθικό δίδαγμα, πάντως, των παραπάνω ιστοριών είναι ότι το τεστ γενετικής καταγωγής είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον και αν θες αγόρασε το για τον εαυτό σου, αλλά άσε την οικογένεια σου έξω από αυτό και δώσ’ τους καλύτερα ένα ζευγάρι κάλτσες. 

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5