Visual Browsing
Athens 102.5 Voice
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τι λες τώρα; Αγγελίες!

Χρωστάτε, τραβιέστε, ζορίζεστε, υποφέρετε; Ορίστε μια σειρά (πραγματικές!) αγγελίες που αν δεν σας βολέψουν, σίγουρα θα σας φτιάξουν το κέφι

«ΑΔΑΗΣ 25χρονος Σέρβος προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κυρίες και κυρίους»: Δεν έχει ιδέα το παλικάρι, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ποτέ κανέναν. Προχωράει μαθαίνοντας.

«ΑΘΩΟΣ 25χρονος Σέρβος διαθέτει τις υπηρεσίες του σε κυρίες και κυρίους η ηλικία δεν είναι πρόβλημα»: μα ΤΟΣΟ αθώος πια;

«ΑΓΝΗ 20χρονη Σέρβα αναζητάει κυρίους με οικονομική επιφάνεια για συντροφιά και ό,τι προκύψει»: πιο αγνή, πεθαίνεις. Παρά την αγνότητά της όμως, το κυνηγάει και το τάλιρο. Το ίδιο μοντέλο (αγγελίας) βγαίνει και σε Γεωργιανή, Ουκρανή, Ελληνίδα, Κροάτισα, Κορεάτισα, Βιετναμέζα κλπ κλπ.

«ΑΕΡΑΤΗ 25χρονη Σέρβα και Βουλγάρα* για κυρίους με καλά οικονομικά»:  ας μπούμε στο ψητό. Είμαι θεο-κουκλάρα και δεν με ενδιαφέρουν οι χαμηλο-συνταξιούχοι, μη μου τρώτε την ώρα τζάμπα. (* δεν εννοεί ότι είναι ταυτόχρονα αεράτη, Σέρβα ΚΑΙ Βουλγάρα, αλλά ότι η αεράτη υπάρχει και στις δύο εθνικότητες με τον ίδιο αέρα).

Σχετικα
Τα YOLO της Πέμπτης
Τα YOLO της Πέμπτης

«ΑΦΡΑΤΗ 25χρονη Ρωσίδα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κυρίους με οικονομική άνεση»: ίσως να είναι πρώην ΑΕΡΑΤΗ που όμως τα έχει πάρει τα κιλάκια της, βότκα τη βότκα, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στην ευτυχία κανενός.

«ΑΓΝΗ ΕΞΩΤΙΚΗ καλλονή προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κυρίους ή οικογένειες»: Φιλιππινέζα, που ξέρει να μαγειρεύει ρύζι τηγανιτό. Και είναι και αγνή. Το «κυρίους» το έβαλε για ξεκάρφωμα.

«ΑΓΡΟΙΚΟΣ 25χρονος αναζητάει κύριο ή κυρία να τον συνετίσει»: υποψιάζομαι ότι εννοεί «ΜΠΡΟΥΤΑΛ» και όχι Βλαχαδερό, αλλά το «Μ» είναι κάτω-κάτω στην αλφαβήτα και δεν βολεύει. Το «ΒΡΟΥΤΑΛ» από την άλλη, μοιάζει με μάρκα χυμού από τα Σέβεντυς και δεν παραπέμπει σε τίποτα το σεξουαλικό … ίσως να δέρνει, ίσως να ξύνει τις μασχάλες του μουγκρίζοντας. Ας μην του ζητήσει κανείς να φτιάξει ρύζι τηγανιτό, καλού κακού.

Σχετικα
Η Σαλώμη, η παραίτηση Κοτζιά και 30 σπόροι στα social media
Η Σαλώμη, η παραίτηση Κοτζιά και 30 σπόροι στα social media

«ΑΓΟΡΙ εξωτικής καταγωγής πρόθυμο για όλα…» : κάποιον αναζητάει, αλλά αφήνεται ως υπονοούμενο η αναζήτηση, με τρεις τελίτσες. Πακιστανός, Ινδός ή Μαλαισιανός που δεν πιάνουν τα χέρια του (δεν μπορεί να ράψει ούτε ποδόγυρο, δεν έχει μέλλον στα ραφτάδικα της Αθήνας).

«ΑΓΟΡΙ μελαψό και αισθησιακό αναζητάει ώριμο άνδρα, ή γυναίκα» : το κόμμα είναι ένας μικρός δισταγμός, ένα «δε βαριέσαι βρε αδερφέ, τι άνδρας, τι γυναίκα». Το αγόρι είναι από χώρα της Αφρικής ή της Ασίας, ή (βλέπε παραπάνω κατηγορία) ανεπρόκοπος ράφτης.

«ΑΓΟΡΙ εκλεκτής ποιότητας θέλει γνωριμία με κύριο οικονομική άνεση απαραίτητη»: αν το αγόρι ήταν κακής ή μέτριας ποιότητας, δεν θα έθετε ποτέ θέμα την οικονομική άνεση. Αλλά η ποιότητα όσο να ’ναι ανεβάζει τον πήχη.

«ΑΝΔΡΑΣ γυμνασμένος καλού χαρακτήρος διατίθεται για συντροφιά, συνοδός κλπ»: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος αναφέρεται στον χαρακτήρα του! Σίγουρα θα έχει και χιούμορ, δεν μπορεί. Το «κλπ» είναι λίγο αόριστο αλλά αφού είναι καλό παιδί, ας μη το ψειρίζουμε.

«ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗ επιδιώκει γνωριμία με κυρία καλής ποιότητας και διάθεσης»: κρίμα, γιατί σε καλή, μάλιστα σε εκλεκτή ποιότητα, έχουμε μόνον αγόρι. Και πώς ακριβώς είναι ανδροπρεπής μια καλλονή; Έχει στριφτό μουστάκι;

«ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ ωραίος 30χρονος επιδιώκει γνωριμία με κυρία αντίστοιχη»: δηλαδή ωραία 30χρονη. Και από λεφτά; Τι θα κάνετε από λεφτά, δύο ωραίοι και ανύπαντροι; Πώς θα βάλετε στεφάνι στον Αη Γιάννη;

«ΑΜΑΡΤΙΑ είναι η δουλειά μου»: καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, κι εδώ αφήνουμε τις μπούρδες και μπαίνουμε στο θέμα. Ή δουλεύουμε ή παίζουμε. Δεν εξηγεί τίποτε περισσότερο (θέλει άραγες άλλους αμαρτωλούς, ενδιαφερόμενους για αμαρτίες, αναμάρτητους, αμαρτωλολάγνους; Μυστήριος επαγγελματίας…)

«ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 30χρονη Γεωργιανή αναζητάει σταθερό γάμο ή μόνιμο δεσμό»: σίγουρα είναι 40+, γιατί άμα ήταν 30 και θεο-γκόμενα, ποιος ο λόγος να κουκουλωθεί; Αλλά πάλι, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, ειδικά του απεριόριστα καλλονού.

«ΑΦΘΑΣΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ 25χρονη επιδιώκει γνωριμίες με ευκατάστατους κυρίους»: έτσι, άιντε-άιντε; Καταργούμε την γενική και γνωρίζουμε ό,τι να ’ναι;

«ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ 25χρονη επιδιώκει γνωριμία με ευκατάστατο κύριο»: υποψιάζομαι ότι είναι η ΑΦΘΑΣΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ, σε δεύτερο επίπεδο ανάγνωσης.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5