TV & Media

Πέθανε ο σύζυγός της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

Μετά από μάχη με τον καρκίνο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης
Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης © NDP Photo Agency

Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, ο Γιάννης Κοντούλης, σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα.

Ο Γιάννης Κοντούλης έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα, 4:30 το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο.

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα "Σπέτσαι". Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό "Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ". Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη.

Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε πει η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγό της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ