TV & Media

Ρεγγίνα Μακέδου: «Ένας από εσάς με έσωσε» - Το δυνατό μήνυμα μετά τη μεταμόσχευση

Η Ρεγγίνα Μακέδου δεν τα παράτησε ούτε στιγμή

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρεγγίνα Μακέδου
Ρεγγίνα Μακέδου © Instagram / Regina_makedou

Ρεγγίνα Μακέδου: Το μήνυμά της μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών - Η έξοδος από το νοσοκομείο και το ευχαριστώ στους γιατρούς της

Η Ρεγγίνα Μακέδου, η νεαρή γυναίκα που πάλεψε με τη λευχαιμία χορεύοντας, υπεβλήθη πριν από λίγες ημέρες σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, αφού βρέθηκε δότης 100% συμβατός. Η Ρεγγίνα Μακέδου βγήκε πλέον από το νοσοκομείο και επέλεξε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα, επιδιώκοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και να γίνουν σήμερα δότες μυελού των οστών. 

«Ένας από εσάς με έσωσε», γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου σε ανάρτησή της στο Facebook, ενημερώνοντας τους φίλους της με νεότερα για την υγεία της.

«Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα! Θα κερδίσω τη ζωή μου ξανά! Γίνε δότης μυελού των οστών! Θα το φωνάζω όσο μπορώ! Ένας από εσάς με έσωσε ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα! Τόσο σπάνιο όμως πιθανό! Πέρασα δύσκολα… έκλαψα … πόνεσα… δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή με τη Φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου! Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό! Με κράτησαν όταν έτρεμα και χάιδεψαν όταν πονούσα ήταν εκεί! Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως εγώ» έγραψε στο μήνυμά της η Ρεγγίνα Μακέδου.

reggina_makedou.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ