TV & Media

MasterChef τελικός: Νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος - Ποιος είναι

Κέρδισε την Καλλιόπη και επιβεβαίωσε τα spoilers

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2022
Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2022 © MasterChef/Greece

MasterChef τελικός και ο μεγάλος νικητής. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος νίκησε την Καλλιόπη Μπεζαντέ, πήρε το τρόπαιο και τα 50.000 ευρώ.

Στο MasterChef 2022 νικητής στον μεγάλο τελικό ήταν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Εδώ και αρκετές ημέρες τα spoiler έδιναν τον συγκεκριμένο παίκτη ως νικητή στο MasterChef, όπως και συνέβη. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

«Είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε… Τα κατάφερα με αγώνα! Η Καλλιόπη είναι δυναμίτης…» ανέφερε ο νικητής στον μεγάλο τελικό του Master Chef, την ώρα που στα social media κάνουν λόγο για τον σωσία του Άκη Πετρετζίκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Τελικός MasterChef 2022 - Οι βαθμολογίες στις δοκιμασίες

Στο χθεσινό επεισόδιο οι κριτές του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσαν την αρχική βαθμολογία, με τον Παναγιώτη να προηγείται με 29 βαθμούς και να ακολουθεί η Καλλιόπη με 27 βαθμούς. Ακολούθησαν στη συνέχεια:

  • Πρώτη δοκιμασία στην Τοσκάνη: Παναγιώτης 7 βαθμοί και Καλλιόπη 6
  • Δεύτερη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του σεφ Στέλιου Σακαλή:  Παναγιώτης 7 και Καλλιόπη 6
  • Tρίτη δοκιμασία-μενού τελικού: Παναγιώτης 7 και Καλλιόπη 7
  • Η τελευταία βαθμολογία αφορούσε στην αντιγραφή του πιάτου της Clare Smyth. Ο Παναγιώτης συγκέντρωσε 8 και η Καλλιόπη 7 βαθμούς.

Συνολικά ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος συγκέντρωσε 58 βαθμούς και η Καλλιόπη 53, με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

MasterChef 2022 - s6e95 -15.6.2022 - O Μεγάλος Νικητής!

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο νικητής του ΜasterChef 2022 

Από πολύ νωρίς, οι τρεις κριτές είχαν διακρίνει την ομοιότητά του με τον Άκη Πετρετζίκη. Ωστόσο, ο 28χρονος Παναγιώτης ήταν αποφασισμένος από την πρώτη στιγμή να φτάσει στον μαγειρικό του στόχο αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα.

Ήρεμος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, ο Μανιάτης σεφ λατρεύει το cross fit, χαμογελά πάντα και παντού και πιστεύει πολύ στη θετική ενέργεια, ενώ δεν αφήνει τίποτα να του χαλάσει τη διάθεση! Ένα από τα όνειρά του είναι να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και, όπως όλα δείχνουν, με τα 50.000 ευρώ που κέρδισε στον τελικό του MasterChef, μπορεί να αρχίσει να το σκέφτεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ