TV & Media

Νέα Διαμάχη Πιτ-Τζολί για έναν αμπελώνα - Ρώσος ολιγάρχης στη μέση

Γιατί ισχυρίζεται πως «προσπάθησε να του κάνει κακό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί
Μπραντ Πιτ: Μήνυση στην Αντζελίνα Τζολί για τον γαλλικό αμπελώνα

Ο Μπραντ Πιτ έκανε μήνυση στην Αντζελίνα Τζολί γιατί πούλησε το μερίδιό της από τον κοινό τους αμπελώνα.

Μία νέα διαμάχη ξεκινά ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί αυτή τη φορά για τον γαλλικό αμπελώνα που αγόρασαν μαζί το 2008. Συγκεκριμένα, ο Μπραντ Πιτ έκανε μήνυση στην πρώην συζυγό του καθώς αθέτησε τη συμφωνία που είχαν όταν έγινε η επένδυση. 

Το ζευγάρι αγόρασε το 2008 τον αμπελώνα και συμφώνησε να μην πουλήσει κανείς από τους δύο το μερίδιο του, εκτός κι αν υπάρξει η άδεια από τον άλλον. Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε η πλευρά Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί «επιδίωξε να του προκαλέσει κακό», πουλώντας το ποσοστό της στον Ρώσο ολιγάρχη, Γιούρι Σέφλερ, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα και χωρίς να υπάρξει συμφωνία με τον ηθοποιό. 

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η πώληση ουσιαστικά θα οδηγήσει στην εξαγορά του αμπελώνα από τον Ρώσο ολιγάρχη που ασχολείται με την παραγωγή αλκοολούχων ποτών. Μάλιστα, τα έγγραφα αναφέρουν ότι η Αντζελίνα Τζολί έπαιρνε κανονικά το 40% των κερδών της επιχείρησης, ενώ «δεν είχε συνεισφέρει τίποτα» σε ένα εγχείρημα που αποδείχτηκε μια «διεθνής ιστορία επιτυχίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων».

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Το πλήγμα για την επιχείρηση

Παράλληλα η πλευρά του Μπραντ Πιτ αμφισβητεί την αξιοπιστία του Γιούρι Σέφλερ και αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η φήμη του αμπελώνα που έχει εξαπλωθεί να πληγεί λόγω της σύνδεσής της με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και τις πρακτικές του. 

Το κτήμα Miraval βρίσκεται στο χωριό Correns στη νοτιοανατολική Γαλλία και αγοράστηκε από το ζευγάρι για περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πιτ λέγεται ότι πλήρωσε το 60% στην τιμή αγοράς, με την Τζολί να πληρώνει το υπόλοιπο 40%.

Η Τζολί φέρεται να ενημέρωσε τον Πιτ για την απόφασή της να πουλήσει στη Σέφλερ τον Ιανουάριο του 2021, λέγοντας ότι είχε πάρει μια «οδυνηρή απόφαση, με βαριά καρδιά», με την πλευρά του Πιτ να μην το αναγνωρίζει και να ζητά τη διεξαγωγεί δίκης. 

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ