TV & Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μπήκε στο Διαφάνι (εικόνα)

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συνάντησε τους πρωταγωνιστές από τις «Άγριες Μέλισσες»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στις Άγριες Μέλισσες
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στις Άγριες Μέλισσες © Instagram / avramopoulosgr

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκε στο Διαφάνι και φωτογραφήθηκε με τους πρωταγωνιστές της σειράς του Ant1.

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους στον Ant1 και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δημοσίευσε μία φωτογραφία από το Διαφάνι, το χωριό όπου εκτυλίσσεται η πλοκή και ξεδιπλώνονται οι ιστορίες των πρωταγωνιστών. 

Ο γνωστός πολιτικός και πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, βρέθηκε στα στούντιο όπου γυρίζονται σκηνές της σειράς και φωτογραφήθηκε στο καφενείο του χωριού με τους πρωταγωνιστές. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έβγαλε για λίγο τη μάσκα του και κάθισε στις καρέκλες του καφενείου για να απαθανατίσει την εισβολή του στις «Άγριες Μέλισσες». Δίπλα του στην αναμνηστική φωτογραφία, που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram, οι αστυνομικοί, ο παπάς του χωριού, ο καφετζής και φυσικά αρκετοί ακόμη πρωταγωνιστές. 

«Αναπάντεχη, ευχάριστη συνάντηση με τις … Άγριες Μέλισσες», έγραψε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην ανάρτησή του στο Instagram. 
 

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022

 
Σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, προβληθεί το 108ο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Σε αυτό, η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, μετά την απόρριψη των Καρυών, ζητάνε περισσότερο χρόνο από τους μετόχους, αλλά η Ρένα αρνείται να συνεργαστεί.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προετοιμάζουν τα παιδιά τους για την ήττα. Η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι.

Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση, ζητώντας τα λεφτά του, αλλά ο Νώντας έχει αντίθετη γνώμη.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Πέμπτη 05/05 στις 22:30

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ