TV & Media

MasterChef 2022: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο νέος κάτοχος της κάρτας ασυλίας

Ποιος παίκτης σέρβιρε ωμό κοτόπουλο στους κριτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
masterchef-6-spoiler-2-1-960x540.jpg

MasterChef 2022: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο νέος κάτοχος της κάρτας ασυλίας - Ποιος παίκτης σέρβιρε ωμό κοτόπουλο στους κριτές.

Εκπλήξεις, νόστιμα πιάτα αλλά και αποτυχημένες προσπάθειες είχε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Ειδικότερα, οι κορυφαίοι δέκα του φετινού διαγωνισμού αναμετρήθηκαν σε ένα τεστ δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων, με τον νικητή να κερδίζει την τελευταία κάρτα ασυλίας της χρονιάς αλλά και μία κουζινομηχανή.

Μετά από μία ακόμα μαγειρική... μάχη, τα τρία καλύτερα πιάτα είχαν οι Γιάννος, Νικήτας και Παναγιώτης με τους τρεις κριτές να τους δίνουν συγχαρητήρια για τα πιάτα τους.

Ωστόσο, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατέληξαν ότι το καλύτερο πιάτο ήταν αυτό του Παναγιώτη, ο οποίος έτσι κέρδισε για δεύτερη φορά σε Τεστ Δημιουργικότητας παίρνοντας μαζί και την τελευταία στον διαγωνισμό κάρτα ασυλίας αλλά και μία κουζινομηχανή.

Στον αντίποδα βρέθηκαν ο Μάριος, ο «Μπόμπαινας» και ο Νίκος. Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, μάλιστα, παρέδωσε πιάτο με ωμό κοτόπουλο ενώ για τους άλλους δύο οι κριτές του MasterChef είπαν ότι ο μεν Δημήτρης ήταν εκτός θέματος, καθώς χρησιμοποίησε αμύγδαλο, ενώ ο Νίκος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τα άγρια σπαράγγια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ