TV & Media

Σάκης Αρναούτογλου: Η υιοθεσία του γιου του και η πρώτη τους συνάντηση

«Ο Τηλέμαχος μάς επέλεξε - Ήταν σχετικά δύσκολη διαδρομή», εξομολογήθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάκης Αρναούτογλου
Σάκης Αρναούτογλου © Youtube / ERT

Σάκης Αρναούτογλου: Η υιοθεσία του γιου του, Τηλέμαχου και η απόφαση με τη σύζυγό του να δώσουν αγάπη σε ένα παιδί μέσω της υιοθεσίας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου του, Τηλέμαχου, και αποκάλυψε την πρώτη εκείνη συνάντηση στην οποία ένιωσε ότι αυτό το παιδί διάλεξε, τόσο εκείνον, όσο και τη σύζυγό του, για να γίνουν οι γονείς του. Σήμερα ο γιος του είναι 21 ετών.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» για την απόφαση με τη σύζυγό του, Άννα, να μην κάνουν δικά τους παιδιά, αλλά να υιοθετήσουν. «Από την αρχή κιόλας, ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Από την αρχή, που γνωριστήκαμε με την Άννα είπαμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε δικά μας παιδιά, γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αγάπη στον έξω κόσμο», είπε αρχικά.
 

Σάκης Αρναούτογλου: «Ο Τηλέμαχος μάς επέλεξε»
 

«Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Στην Άρσις εκεί στο Ωραιόκαστρο είναι εθελόντρια η γυναίκα μου και μου είχε ζητήσει τότε, να της κουβαλήσω δύο τόπια, γιατί ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε μόνη. Έτσι, έπρεπε να πεταχτώ στο Ωραιόκαστρο, να καθίσω ένα τέταρτο και να την ξαναπάω πίσω. Σε αυτό το τέταρτο, βρέθηκα στο σαλόνι κι εμφανίζεται ξαφνικά ο Τηλέμαχος και μου λέει: “Να σας ρωτήσω κάτι; Που έχετε ταξιδέψει;ˮ Και του λέω: “Γιατί; Ξέρεις από γεωγραφία;ˮ και μου λέει ναι. Και του λέω: “Θα σου πω που έχω ταξιδέψει, με την προϋπόθεση να μου δείχνεις στον χάρτη που είναι η κάθε περιοχήˮ. Και του έλεγα και μου το έδειξε», περιέγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στην εκπομπή. 

Σιγά - σιγά άρχισε να αναπτύσσεται μεταξύ τους επικοινωνία. Την περίοδο εκείνη, ο μικρός Τηλέμαχος ήταν εννιά χρονών. «Ήταν σχετικά δύσκολη διαδρομή, γιατί ήταν μεγάλο παιδί και περάσαμε από ψυχολόγους και όλα αυτά τα τεστ», ανέφερε και έστειλε το μήνυμά του:
«Θεωρώ ότι όλοι οι γονείς και αυτοί που υιοθετούν και αυτοί που δεν υιοθετούν, είναι γονείς, άνθρωποι που πασχίζουν. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά. Απλά όταν ένα παιδί υιοθετείται λίγο μεγάλο, έχει τα δικά του βιώματα, τα οποία όταν είναι σε ένα ορφανοτροφείο, καταλαβαίνεις... Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθείς στην ίδια συχνότητα με το παιδί, συγκριτικά με το αν το είχες από μωρό». 

Ο Σάκης Αρναούτογλου στο «Μαμά-δες» | 16/04/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ